eroakiireesta.fi RAPORTTI Veiterä vei niukasti sarja-avauksen

Bandyliigan avausottelu Mikkeli, Kampparit – Veiterä 2-3 (0-3)

3 min 0-1 Tuukka Loikkanen (Janne Hauska)

5 min 0-2 Tuukka Loikkanen (Tomi Hauska)

30 min 0-3 Egor Ragulin (Kalle Pesonen)

64 min 1-3 Eetu Karhunen (Ville Hämäläinen)

68 min 2-3 Santeri Laitinen RL

Kampparit ja Veiterä pelasivat Mikkelin Bandyliiga-avauksen mahtavissa olosuhteissa; pari pakkasastetta ja selkeä sää.

Veiterä tuli peliin tappavan tehokkaasti, jo kolmannella peliminuutilla Veiterä meni hienon yhdistelmän päätteeksi nuoren Tuukka Loikkasen maalilla 0-1 johtoon ja vain muutamaa minuuttia myöhemmin Tomi Hauska huikea pystysyöttö vapautti saman miehen karkuteille ja taululla oli jo viiden peliminuutin kohdalla vieraiden 0-2 johtonumerot.

Shokkialun jälkeen peli tasoittui jonkin verran, mutta puolen tunnin kohdalla Veiterän Egor Ragulin onnistui maalinteossa ja taukonumeroiksi jäänyt 0-3 oli tosia asia.

Tauon jälkeen Kampparit pääsi selkeästi paremmin peliin mukaan. Kun Veiterä ei onnistunut lisäosumissa, alkoi Kamppareiden takaa-ajo reilun tunnin kohdalla kun ensin Eetu Karhunen (64min.) viimeisteli pelitilanteesta 1-3  ja vain neljä minuuttia myöhemmin Santeri Laitinen tälläsi rankkari vastustamattomasti oikeaan yläkulmaan.

Kampparit hallitsi viimeistä puolituntista, mutta enempää osumia ei huippupaikoistakaan saatu ja avauspinnat matkasivat Lappeenrantaan.

Joni Maaranen pelasi hyvän pelin Kampparipuolustuksessa

Otteluisäntä Hongan palkintoraati palkitsi joukkueiden parhaina nuoret Karo Liimataisen (Kampparit) ja Tuukka Loikkasen (Veiterä)

Toisen jakson hyvä peliesitys antaa hyvät lähtöasetelmat huomiselle Helsingin reissulle. Kampparit matkaa Botnian vieraaksi ja ottelu alkaa Oulunkylässä kello 15.00.

Kamppareiden ennakot ja raportit tarjoaa:

http://www./eroakiireesta.fi

Teksti ja kuva: Lauri Tikanoja