eroakiireesta.fi RAPORTTI: Kampparit nousi komeaan voittoon Helsingissä

eroakiireesta.fi RAPORTTI HIFK – Kampparit 3-4 (2-1), Helsinki, Kallio

Kampparit nousi viime hetkillä makeaan vierasvoittoon Kalliossa. Sade haittasi peliä, mutta jää oli lähes koko ottelun ajan hyvin pelattavissa.

HIFK ja Kampparit pelasivat tasaisen ensimmäisen jakson. IFK oli kaksinkamppailussa terävämpi ja aavistuksen Mustia enemmän pelin päällä. Aku Ojanen vei IFK:n 1-0 johtoon 20. peliminuutin kohdalla kulmalyönnistä ja Teijo Laitinen viisi minuuttia ennen jakson päättymistä kotijoukkueen jo kahden maalin johtoon.

Iisakki Kaivola osui hetki ennen taukoa kulmalyönnissään, ja tauolle mentiin 2-1 numeroissa.

Toisella jaksolla Kampparit oli terävämpi ja loi paljon paikkoja. 56. peliminuutilla ”Ile” Kaivola osui toisen kerran kulmasta ja tasoitti pelin. Ile onnistui tänään sekä oikean, että vasemman puolen kulmalyönneissä.

IFK:n nuori Tuukka Järvinen vei vielä 70. minuutin kohdalla kotijoukkueen 3-2 johtoon, mutta Kamppareiden Ville Särkkä tasoitti pelin viisi minuuttia myöhemmin.

Peliä oli jäljellä parisen minuuttia, kun Eetu Karhunen onnistui maalinteossa ja viimeisteli ottelun lopputulokseksi 3-4.

”Todella makea voitto. Tästä on tosi mukava lähteä Jouluvalmisteluihin voitto alla. Saatiin mukavasti orastava tappioputki (JPS ja Akilles) poikki ja fiilis on hyvä. Oltiin varsinkin toisella jaksolla hyvin hereillä ja olen sitä mieltä että ansaittiin voitto”, jutteli Kampparivalmentaja Ola Manninen pelin jälkeen.

Kampparit pelaa seuraavaan kerran Tapaninpäivänä 26.12. Lappeenrannassa Veiterän vieraana ja lauantaina 28.12. on pitkästä aikaa tiedossa kotipeli, kun WP 35 saapuu Hänskiin!

Kampparit toivottaa kaikille mukavaa Joulun odotusta!

Teksti: Lauri Tikanoja

Ennakot ja otteluraportit tarjoaa: