eroakiireesta.fi RAPORTTI Kampparit nousi hienoon voittoon JPS:sta

14.02.2020 | Bandyliiga

eroakiireesta.fi OTTELURAPORTTI

Kampparit – JPS, Mikkeli Hänski 4-3 (1-2)

Kamppareiden viimeinen runkosarjaottelu päästiin pelaamaan tänään loistavissa olosuhteissa lähes tuulettomassa pikkupakkasessa huippuhyvällä jäällä.Ottelun panoksena oli pudotuspelien kotietu. Kohtalaisen runsaslukuinen (585) yleisö sai nähdä vauhdikkaan ottelun, jossa mentiin päästä päähän ja molemmilla oli paikkansa viedä ottelu, mutta lopulta aavistuksen terävämpi Kampparit rokotti toisella jaksolla jyväskyläläisten virheistä ja nousi hienoon voittoon.

Ottelun alku oli tasaista, paikkoja oli molemmissa päissä. Ottelu ehti vanheta 22 minuuttia, kun JPS:n tehokkaan vastahyökkäyksen päätös oli 0-1 osuma. Maalin viimeisteli Jasu Koljonen Riku Hämäläisen hienosta esityöstä. 37. peliminuutilla JPS meni Jaakko Mannisen lyömällä komealla kulmamaalilla 0-2 johtoon. Kampparit kavensi upealla kulmamaalilla muutama minuutti ennen taukoa, Esko Liukkonen katkaisi syötön, eteni maalin edustalle ja nosti komeasti maalin kattoon.

Toisella jakson kuudennella peliminuutilla Santeri Laitinen tasoitti läheltä 2-2:een, mutta pari minuuttia myöhemmin heilui verkko jo toisessa päässä ja JPS siirtyi Renat Zigansinin maalilla ottelussa jo kolmannen kerran johtoon. Santeri Laitinen kuitenkin tasoitti pelin 70. minuutin kohdalla ja Ville Särkkä riemastutti 600-päistä yleisöä ottelun voittomaalilla johon esityön teki Jari Purovirta.

Voitto varmisti Kamppareille neljännen sijan runkosarjassa ja pudotuspeleihin arvokkaan kotiedun. Kampparit aloittaa puolivälierät näin kotikentällä Hänskissä tulevana keskiviikkona.

Vauhdikkaassa ottelu miellytti molempien joukkueiden valmentajia.

JPS:n Timo Wallius kehui pelin vauhtia.

– Aika tasokas ja hyvävauhtinen jääpallo-ottelu. Meidän pelissä on paljon hyvää, mutta pelin sisään mahtuu vielä liikaa erilaisia vaiheita. Kaiken kaikkiaan ottelu oli tasainen,  mutta tehtiin enemmän virheitä kuin vastustaja.

Antero Levänen oli tyytyväinen Kamppareiden yleisilmeeseen.

– Noudatettiin tänään aika hyvin niitä asioita mistä oltiin ennen peliä sovittu. Hyvää ja vauhdikasta peliä molemmilta joukkueilla,  yleisö varmasti piti näkemästään.

Nyt saadaan huilata vähän ja aletaan valmistautumaan keskiviikkoon jolloin käynnistyy pudotuspelit, onneksi kotona. Ihan pois suljettu vaihtoehto ei ole, että tämän illan joukkueet olisivat puolivälierissä vastakkain!

Otteluisäntä OP Suur-Savon raati palkitsi Hipon kanssa joukkueidensa parhaina Kamppareiden Santeri Laitisen ja jyväskyläläisistä Riku Hämäläisen.

Kamppareiden puolivälierävastustaja ratkeaa sunnuntain päätöskierroksen jälkeen tehtävissä valinnoissa.

Otteluraportit ja ennakot tarjoaa:

Teksti: Lauri Tikanoja, kuvat lisätään raporttiin myöhemmin!