Eroakiireestä.fi RAPORTTI: Kampparit hyvällä esityksellä voittoon Varkaudessa

eroakiireesta.fi RAPORTTI: Bandyliiga, Varkaus 6.11. WP 35 – Kampparit 0-5 (0-1)

Maalit: Santeri Laitinen 2, Eetu Karhunen, Iisakki Kaivola ja Kimmo Huotelin

Kampparit aloitti vierasotteluidensa putken voitolla Varkaudessa. Ottelun ensimmäinen jakso oli tasaisempi, mutta toisella Kampparit meni menojaan

Varkaudessa pelattiin kosteissa olosuhteissa, sadekuurojen tehtyä kelistä raskaan ja jäästä tahmean varsinkin jakson lopussa. Kampparit ei saanut peliään kunnolla kulkemaan mutta piti WP:n poissa hyviltä tekopaikoilta. 38. peliminuutilla Iisakki Kaivola löi kulmalyönnillä Mustat maalin taukojohtoon.

Toisella jaksolla Kampparit oli tehokas ja hyödynsi hyvällä prosentilla tekopaikkansa. 5 minuutin pelin jälkeen Eetu Karhunen juoni 0-2 osuman Santeri Laitisen syötöstä ja varttia myöhemmin (64.min) ”Ässä” Laitinen osui puolestaan rankkarista ja vei Kampparit 0-3 johtoon.  Seuraava maali (0-4) syntyi ”Ässän” kulmalyönnistä ja Kippari Kimmo Huotelin viimeisteli 10 minuuttia ennen ottelun loppua selkeät 0-5 loppunumerot. Kampparimaalin piti puhtaana Juuso Tervonen.

Valmennuskaksikko Antero Levänen-Olli Manninen kiitteli pelin jälkeen omiensa esitystä:

”Ehjin esitys meiltä tällä kaudella. Taisteltiin hyvin ja oltiin aktiivisia. Kun omassa päässä pidetään nolla, on koko joukkueen suorituksesta oltava ylpeä. Hyvä voitto tänään, nyt kotiin, ja heti huomenna uutta matoa koukkuun Jyväskylässä!”

Kampparit jatkaa urakointiaan siis heti huomenna hallitsevan mestarin, JPS:n vieraana.

Mikkelin Kampparit toivottaa hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

Otteluraportit tarjoaa:

Teksti: Lauri Tikanoja