eroakiireesta.fi OTTELURAPORTTI: Kampparit väänsi pinnat LRK:lta

09.02.2020 | Bandyliiga

LRK – Kampparit 1-4 (1-1)

Kampparit sai tehdä täyden päivätyön sarjapisteiden eteen Haaparannassa. Uurastus kannatti, sillä lopulta ottelusta irtosi voitto ja arvokkaat sarjapisteet. JPS:n hävittyä samanaikaisesti kotonaan Narukerälle, on runkosarjan neljäs sija ja pudotuspelien kotietu vielä omissa käsissä.

Päivän peli oli eilisen tapaan Mustille hankala. Maalittoman ensimmäisen jakson jälkeen kotijoukkue LRK meni 54. peliminuutin kohdalla johtoon viimeisen liigapelinsä tänään pelanneen Pekka Hiltusen rankkarimaalilla. Kampparit painoi päälle ja Iisakki Kaivola tasoitti pelin 1-1:een 70. minuutin kohdalla. Santeri Laitinen osui reilu viisi minuuttia myöhemmin kulmalyönnistä ja ottelun ratkaisi 1-3 maali jonka Eetu Karhunen viimeisteli Kimmo Huotelinin upeasta esityöstä.

Santeri Laitinen kaunisteli lisäajalla vielä lopputulokseksi 1-4-numerot.

Valmentaja Olli Manninen huokasi pelin jälkeen helpotuksesta

– Ei se helppoa ollut tänäänkään. Oma peli ei ollut parhaassa terässä tänäänkään ja ottelun kuluessa tulleet osumat karsivat joukkoa niin, että miehet meinasivat loppua kesken. Ville Hämäläinen sai kipeästi pallon selkäänsä, Jari Purovirta verisen osuman suun seutuun ja Alpo Kaartinen putosi rivistä lievän alaaraajavamman takia. Onneksi uskottiin omaan tekemiseen ja jaksettiin rutistaa pinnat.

Kampparit päättää runkosarjaurakan ensi perjantaina kotikentällä kun JPS saapuu vieraaksi. Ottelu alkaa kello 18.30. Tervetuloa seuraamaan Kamppareiden taistelua hyvästä runkosarjasijoituksesta!

-LT-

Otteluraportin tarjoaa: eroakiireesta.fi