eroakiireesta.fi OTTELURAPORTTI: Kamppareille kotipisteet – Botnia kaatui 5-2

eroakiireesta.fi. OTTELURAPORTTI 11.1. Mikkeli/Hänski

1885

Kampparit ja Botnia pääsivät pelaamaan lauantain kamppailun loistavissa olosuhteissa. Lähes tuuleton muutaman pakkasasteen kirkas sää loi upeat olosuhteet tapahtumalle.

Kampparit lähti peliin hyvällä ilmeellä ja tempolla. Kapteeni Kimmo Huotelin päätti kuljetuksensa 1-0 maaliin jo 5. peliminuutin kohdalla. Ensimmäinen kymmenminuuttinen pelattiin lähes yhtä maalia, ja Santeri Laitisen upea lyönti 30 metristä vei Mustat jo 2-0 johtoon. Sen jälkeen Kamppareiden hyvä ote herpaantui ja Botnia tuli hyvin peliin mukaan. Jakson viime minuuteilla Kimmo Huotelin iski kulmasta päivän toisen maalinsa ja tauolle päästiin 3-0 johtoasemassa.

1747

Toisen jakson alkupuoli oli Kamppareilta hyvä. Esko Liukkonen ja Severi Noponen ratkaisivat ottelun maaleillaan ja Kampparit karkasi jo viiden maalin johtoon. Pelin viimeisellä kymmenminuuttisella Botnia kavensi kahdesti Miikka Penttisen ja Niklas Johanssonin maaleilla ja loppunumeroiksi jäi taululle 5-2 numerot.

1948

Severi Noposen maalituuletus

Kampparivalmentaja Antero Levänen oli tyytyväinen pisteisiin ja näki pelissä paljon hyvää.

-Alku oli hyvä, ensimmäisen kympin jälkeen meidän peli vähän sekosi ja vaarallinen Botnia ei onneksi saanut osumia vaikka loi hyvin tilanteita. Jakson lopun kulmamaali oli tärkeä.

Toiselle jaksolle lähdettiin hyvällä jalalla ja olen tyytyväinen varsinkin jakson alkupuoliskoon. Pelissä on paljon hyvää, mutta valmista se ei toki vielä ole.

Botnian valmennuksesta kiiteltiin helsinkiläisten hyvää yrittämistä.

2115

– Kausi on ollut vaikea, mutta niin kuin nytkin, palkinto on jäänyt saamatta. Ajoittain oltiin hyvin pelissä mukana, mutta tulos oli mikä oli. Loppunumerot saakka tsemppaaminen ilahduttaa ja lopun kaksi maalia oli tärkeät meille.

Otteluisäntä Rewenda Oy:n palkintoraati palkitsi parhaina  Botniasta Juri Schreckin ja Kamppareista Jari Purovirran.

Kampparit jatkaa pelejään ensi perjantaina Porissa Narukerän vieraana.

Teksti: Lauri Tikanoja, kuvat: Pekka Huovila

Ennakot ja raportit tarjoaa: