eroakiireesta.fi OTTELUENNAKKO: Kampparit – Botnia, lauantaina klo 15.00

10.01.2020 | Bandyliiga

Kampparit saa lauantaina vieraita Helsingistä – Kampparit-Botnia, Hänskissä kello 15.00

6646

Kampparit jatkaa kotiotteluputkeaan lauantaina Hänskissä. Lähtökohdat lauantain peliin on Kampparivinkkelistä haastavat. Alpo Kaartisen palaaminen pelaavaan kokoonpanoon on hieno asia, ja Alpon paluun ajankohta on sikälikin hyvä, että joukkueessa on liikkeellä runsaasti flunssaa ja torstai-illan P21-ottelussa sattuneet loukkaantumiset pienensivät osaltaan rosteria; maalivahti Jere Korhonen kärsii nivusvammasta ja Vili Korhosen käsivamma pitää nuoren rymistelijän näillä näkymin nelisen viikkoa poissa tositoimista.

Kamppareilla on alla mainio kotiottelu (Narukerä, 3-0) jossa se esitti kauden parasta koko joukkueen puolustuspeliään. Huomenna vastaan asettuva nälkäinen Botnia on edellisissä peleissään taipunut liigakärjen joukkueille (Veiterä ja Akilles) selvästi, mutta joukkueiden edellinen kohtaaminen Helsingissä oli äärettömän tasainen ja ratkesi Kamppareiden eduksi vasta viime hetkillä.

Botnian kokoonpanossa on paljon lupaavia juniori-ikäisiä nuoria, mutta myös paljon kokemusta. Tehokkaimpia pelaajia ovat tällä kaudella olleet Tero Määttälä, Iiro Karppinen ja Niklas Johansson.

Odotettavissa on kauden aiempien kohtaamisten tavoin tasainen kamppailu Bandyliigapisteistä!

6768

Lauantai-iltapäivälle on luvassa mainiota pelisäätä – 1-2 astetta pakkasta ja vähätuulista puolipilvistä talvikeliä. Katsomossakin  tarkenee mainiosti. Mikäli et kuitenkaan pääse paikalle, ottelua voi seurata Kari Nuolingon kuvaamana netissä:

Kampparit-Botnia

Tervetuloa Hänskiin seuraamaan vauhdikasta liigavääntöä ja kannustamaan Kampparit voittoon!

KAMPPARIT – BOTNIA la 11.1. klo 15.00 HÄNSKISSÄ

Otteluennakot ja raportit tarjoaa:

Teksti: Lauri Tikanoja, kuvat Pekka Huovila