eroakiireesta.fi ENNAKKO: Narukerä Kampparien vieraana lauantaina

03.01.2020 | Bandyliiga

eroakiireesta.fi

ENNAKKO: Kampparit – Narukerä 4.1.2020 kello 16.00 Hänski, Mikkeli

Kampparit kohtaa kovavireisen Narukerän kotonaan lauantaina

Kampparit valmiina haastamaan

Kampparit on sarjan keskikastissa pelattuaan vaihtelevasti runkosarjan ensimmäisen puolikkaan. Kymmenestä pelistä on kasassa 12 pistettä ja useampi voitto-ottelu on ratkennut Mustille vasta viime minuuttien taistelulla. Oma peli on hakenut vielä parastaan, ja ehjiä 90-minuuttisia ei ole monta alkukaudella ollut. Edellisessä ottelussaan Kampparit nousi niukkaan yhden maalin voittoon WP35:stä toisen jakson kärsivällisellä esityksellä ja hyvällä taistelulla.

Joukkue on kapteeninsa Kimmo Huotelinin mukaan kunnossa,                                                                                                                                              – Terveystilanne joukkueessa on hyvä ja eilen illalla (torstai) oli ehkä kauden parhaat treenit sekä erittäin hyvähenkinen palaveri. Uskon että lauantaina ollaan hyvässä iskussa ja meidän oma peli on paranemassa.

Kerän tehomiehet Hyvönen ja Samshutov

Narukerä on vahvistunut tälle kaudelle edellisestä tuntuvasti ja se on noussut yhdeksi kauden mestariehdokkaista. Eniten julkisuutta saanut pelaajavahvistus Narukerässä on maailmanluokan ehdottomalle huipulle pitkään kuulunut ruotsalaistunut venäläispelaaja Rinat Samshutov, joka siirtyi yllättäen Ruotsin pääsarjasta Poriin. Reilusti yli nelikymppinen venäläinen on osoittanut olevansa edelleen kovan luokan pelimies, tehopisteitä on syntynyt punapaitojen kahdeksassa peilissä 16.

Kerän maalitykkinä on ollut nuori Jaakko Hyvönen, joka vieraili viime kauden JPS-paidassa menestyksekkäästi ja palasi tälle kaudelle takaisin kotiin. Hyvönen on takonut kaudella huimat tehot 15+6. Muita tehmiehiä ovat kokeneet Esa Oksanen ja Tomi Mustonen sekä nuoremman kaartin Joona Rajala.

Narukerä on Kamppareiden tapaan hyvä yhdistelmä seuran omia, hyviä nuoria sekä kokemusta vankkaa liigarutiinia.

Säätilaksi lauantai-iltapäiväksi on luvattu nollan asteen vaiheilla olevaa lämpötilaa ja mahdollisesti heikkoja lumikuuroja.

Lämpimästi tervetuloa lauantaina Hänskiin seuraamaan vauhdikasta Bandyliigaa ja kannustamaan Kampparit voittoon!

KAMPPARIT – NARUKERÄ Hänskissä lauantaina 4.1. kello 16.00

Otteluraportit ja ennakot tarjoaa:

eroakiireesta.fi

Teksti: Lauri Tikanoja, kuva: Mari Ukkonen