eroakiireesta.fi ENNAKKO: Kampparit välierien ratkaisuvaiheeseen

01.03.2022 | Bandyliiga, Etusivu, Yleinen

 

 

Kampparit pelaa Bandyliigan välierävaiheen ratkaisuottelua keskiviikkona vieraskentällä Lappeenrannassa.

Jos Kampparit voittaa Veiterän, välieräsarja jatkuu, mutta jos nyt tulee tappio, Veiterä menee finaaliin ja Kampparit puolestaan pronssiotteluun.

Keskiviikkoillan ottelulla on muutenkin merkitystä. Jos kävisi niin, että Kampparit häviää, kotikentällä Hänskissä ei tällä kaudella enää nähdä Bandyliigaa, sillä pronssiottelu pelataan vieraskentällä.

 

Kimmo Huotelin: Pakkovoitto

 

Kamppari-kapteeni Kimmo Huotelin tietää hyvin asetelmat.

-Kyllähän se on meillä pakkovoitto edessä. Pelit ovat 2-0 Veiterälle. Meillä on kuitenkin kaikki saumat jatkaa, sanoo Huotelin.

Huotelin tuumii kylmänviileästi, että vaikka Veiterän olisikin suosikki jatkoon, lappeenrantalaisten kaatamiseen ei tarvita erityisiä taikoja.

-Täytyy vain puolustaa tiiviisti ja hyödyntää omat maalintekopaikat silloin, kun tekopaikoille pääsee.

Kampparit pelasi viime lauantaina välierien kotiottelun Hänskissä tehokkaasti. Tappio oli niukka, 2-3 Veiterälle. Ottelun lankulta seuranneelle Huotelinille jäi silti hyvä kuva.

-Ottelu oli selvä tasonnosto ensimmäiseen otteluun, jossa siinäkin pelasimme varsinkin ensi jakson aivan hyvin. Lauantaina kotikentällä olimme täysin pelissä mukana ja ottelu olisi voinut päättyä miten vain, sanoo Huotelin, joka on mukana keskiviikon kokoonpanossa.

 

Veiterä-Kampparit, 2.3. Lappeenranta alkaen klo 18.30. Ottelu näkyy Veiterän Youtube-kanavalla.

 

Teksti: Kampparit/tiedotus, kuvat: Jukka Laitinen