eroakiireesta.fi ENNAKKO: Kampparit pohjoisen turneella

08.02.2020 | Bandyliiga

Kampparit pelaa viikonloppuna pohjoisessa, lauantaina OLS Oulussa, sunnuntaina LRK Haaparannassa

Runkosarjaa on jäljellä Kamppareiden osalta 3 ottelua, vieraspelit Oulussa ja Torniossa (Haaparanta) sekä ensi perjantaina kotiottelu JPS:aa vastaan. Panokset on merkittävät, sijoitus runkosarjan neljän joukossa tietäisi kotietua välieriin sekä mahdollisiin mitalipeleihin.

Lauantai 8.2. Oulu, OLS – Kampparit kello 16.00

OLS on vahvasti kiinni pudotuspelipaikassa ja esitti viime viikonlopun Pohjoisen Derbyssä hyviä otteita kaatamalla LRK:n vieraissa. Otteet ovat vaihdelleet kauden mittaan, mutta hyvänä päivänä OLS on hankala vastus kenelle vaan.

Kampparit lähtee pohjoisen turneelle terveellä miehistöllä ja hyvällä fiiliksellä. Alla on nousujohteisia peli esityksiä ja sijoitus runkosarjan neljän joukkoon kiinnostaa kovasti. Neljä ensimmäistä joukkuetta saa pudotuspeleihin puolivälieristä alkaen kotiedun.

Otteluun on luvassa hyvää pelikeliä; lämpötila hiipinee asteen-pari plussalle mutta sateet ei näillä näkymin haittaa ottelua.

Sunnuntai 9.2. Haaparanta, LRK – Kampparit klo 13.00

LRK:lla on otteluun isot panokset, sen pudotuspelipaikka vaikuttaa hankalasti saavutettavissa, mutta se varmasti tahtoo esittää kotiyleisölle parastaan. Lisäksi sunnuntaina on mahdollisesti upean uran koti- ja ulkomaan kentillä sekä Suomen maajoukkuepaidassa pelanneen Pekka Hiltusen viimeinen esiintyminen pääsarjassa kotikentällään.

Sunnuntain sääennuste lupaa lauantain tapaan mainiota pelisäätä.

Kamppareiden runkosarjaurakka päättyy siis ensi perjantaina Hänskin kotiottelussa jonne saapuu vieraaksi JPS Jyväskylästä. Ottelu alkaa kello 18.30.

Lämpimästi tervetuloa!

Pudotuspelit käynnistyvät seuraavalla viikolla joko keskiviikkona 19.2. tai perjantaina 21.2. riippuen runkosarjan sijoituksesta.

Otteluennakot ja raportit tarjoaa: