eroakiireesta.fi ENNAKKO Kampparit perjantaina Varkaudessa, runkosarja päätökseen lauantaina kotona (OLS)

ENNAKKO

Bandyliigan runkosarja päättymässä – Kampparit kohtaa WP:n vieraissa ja OLS:n kotona

WP 35 – Kampparit perjantaina 12.2. Varkauden Kämärillä klo 18.30

Kampparit kohtaa viime perjantain tapaan WP 35:n, tällä kertaa Varkaudessa. Viime perjantaina Mikkelissä Kampparit nappasi tasaisessa kamppailussa 4-0 voiton.

WP taistelee paikasta pudotuspeleihin ja lisäpisteet varmistaisivat sille paikan puolivälieriin. Pisteen varkautelaisten takana takana oleva Botnia kohtaa sunnuntain päätöskierroksella IFK:n Helsingin paikalliskamppailussa. Kampparit pelaa sijoista 4-6 ja hakee paitsi hyviä asetelmia ”pleijareihin”, ennen kaikkea omaa peliään mahdollisimman hyvään iskuun. Edelliset kolme peliä ovat olleet voitollisia ja Mustien peli on parantunut selvästi pudotuspelien lähestyessä.

Sami Laakkonen vielä kerran WP:n paidassa

Parisen vuotta sitten Akilleksen paidassa uransa päättänyt Suomen Jääpallon kaikkien aikojen suurin nimi Sami Laakkonen esiintyy perjantai-iltana vielä kerran kasvattajaseuransa keltaisessa paidassa. Kunnostaan huolta pitävä #77 on kertonut halunneensa pelata nimenomaan Kamppareita vastaan, yhtenä syynä kohdata vielä kerran pelikentällä pitkäaikainen pelikaverinsa, Kampparikapteeni Kimmo Huotelin. Yhdessä vuosikaudet maajoukkueessa pelanneet Maailmanmestarit kunnioittavat toisiaan suuresti.

On mielenkiintoista nähdä, mihin hyvin luisteleva varkautelaisjoukkue pystyy, kun se saa avukseen Samin, joka varmasti korvaa puuttuvan pelituntuman huimalla kokemuksellaan ja nerokkaalla peliälyllä ja osaamisella. On todennäköistä, että perjantaina tullaan näkemään tukku upeita oivalluksia ja toivottavasti nähdään myös Samin huikea laukaus!

Ottelu pelataan koronan vuoksi ilman yleisöämutta se on nähtävissä WP:n YouTube-kanavalla suoratoistona

WP35- Kampparit

Ottelun selostaa Ilkka Hoffren ja kommentaattorina toimii Esko Tammilehto.

Lauantaina 13.2. Hänskissä kello 16.00 Kampparit – OLS (ilman yleisöä)

Kampparit kohtaa lauantaina runkosarjan viimeisessä kotonaan Oulun Luistinseuran. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Oulussa päättyi OLS:n voittoon ja Kampparit lähtee lauantaina tasaamaan tiliä.

OLS on ennen päätöskierroksia sarjan jumbona, pisteen WP 35:n takana, eikä se tule saamaan kahdessa viimeisessä ottelussaan lisäpisteitä helpolla kun se kohtaa lauantaina Kampparit ja sunnuntaina Veiterän. Kaikkensa OLS tulee varmasti tekemään, eikä Mustillekaan ole missään nimessä jaossa helppoja sarjapinnoja.

Lauantain ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta sitä voi seurata maaksutta suorana Kari Nuolingon YouTube-kanavalta Kampparit – OLS 13.2.

Lauantaille on luvassa mainiota pelisäätä, lämpötila kohonnee kymmenen pakkasasteen tuntumaan eikä sateita ole luvassa.

Pudotuspelit käynnistyvät ensi viikolla!

Bandyliigan runkosarja päättyy sunnuntaina ja ensimmäinen pudotuspelipäivä (ensimmäiset puoliväieräottelut)on jo ensi keskiviikko 17.2. Puolivälieräparit selviävät sunnuntain viimeisen ottelukierroksen jälkeen, kun joukkueet 1-4 valitsevat itselleen vastustajat sijoilta 5-8. Puolivälieristä välieriin selviää kahdella voitolla.

Teksti: Lauri Tikanoja