eroakiireesta.fi ENNAKKO: Kampparit perjantaina Varkaudessa, lauantaina Jyväskylässä

06.12.2019 | Bandyliiga

Ennakot ja otteluraportit tarjoaa Eroakiireesta.fi

Kampparit pelaa perjantaina Varkaudessa ja lauantaina Jyväskylässä.

Kampparit jatkaa Bandyliigaa vierasotteluilla. Perjantaina matkataan Varkauteen mittaamaan WP35:n päivän kunto ja lauantaina kohdataan hallitseva mestari, JPS Jyväskylän Viitaniemessä.

Kampparit on pelannut neljästä ensimmäisestä liigapelistään kolme kotonaan, ja neljän ottelun saldo on kolme voittoa (Botnia, OLS ja LRK) ja niukka tappio Veiterälle.  Nuoria on ajettu sisään pelisysteemiin ja oma peli hakee vielä parasta terävyyttään, mutta alku on ollut varsin lupaava.Terveystilanne joukkueessa on kohtalainen, muutamia kysymysmerkkejä oli torstai-iltana vielä ilmassa; flunssan lisäksi joukkuetta kiusaa pienet loukkaantumiset. Varma poissaolija viikonlopun peleissä on toinen maalivahti Jere Korhonen, joka parantelee lievää käsivammaansa.

PERJANTAI 6.12. klo 13.00 WP35 – Kampparit, Varkauden Kämäri

Itsenäisyyspäivän savolaisderbystä on lupa odottaa tiukkaa vääntöä. Hyvin luisteleva WP35 on aloittanut kahdesta Narukerä-tappiostaan huolimatta pirteästi ja osoitti ennen kauden alkua potentiaalinsa harjoitusottelussa ja Suomen Cupissa. Niko Nissinen on varkautelaisten pelin sielu, mutta WP:ssä on hyvien venäläisvahvistusten, Gavrilov ja Druzhkov, lisäksi kokenutta kaartia ja lupaavia nuoria pelaajia.

WP 35 vaihtoi tälle kaudelle päävalmentajansa, kun vetovastuuseen siirtyi takavuosinakin valmennustyössä hyvää jälkeä tehnyt varkautelainen jääpalloikoni ”Jora” Saastamoinen. WP:tä selkeästi viime kaudella pelilliseti eteenpäin vienyt Timo Wallius siirtyi puolestaan hallitsevan mestarin, JPS:n ruoriin.

Itsenäisyyspäivän pelisää näyttää ennusteiden mukaan kostealta, Varkauteen on luvassa pari lämpöastetta ja mahdollisia sadekuuroja.

LAUANTAI 7.12. klo 15.00 JPS – Kampparit, Viitaniemi Jyväskylä

Hallitseva Suomenmestari ”Jipsi” menetti ennen kauden alkua tehoja ja toisen maalivahtinsa (Iikka Lempinen) Ruotsin kentille ja uudisti valmennuksensa. Kauden alla Ruotsissa ja kotimaassa pelatut pelit osoittivat, että JPS on edelleen vahvasti pelissä mukana ja kolmesta ensimmäisestä liigapelistään sillä on slekeän Veiterä-tappion lisäksi arvokkaat vierasvoitot helsinkiläisjoukkueista.

Hyvää juniorityötä tekevän JPS:n joukkueeseen puskee vuosi vuodelta omia hyviä nuoria. Lisäksi viimevuotisen joukkueen kokenutta runkoa on vahvasti mukana. Mikkeliläislähtöisillä Nikke Tuhkasella ja Sampsa Purhosella on joukkueessa isot roolit, ja vuoden liigapeleistä opiskelujensa takia taukoa pitänyt Jaakko Manninen on tehnyt ryhmään vahvan paluun.

Ensimmäisissä liigapeleissä Jipsin selvästi tehokkain pelaaja on ollut Riku Hämäläinen. Lasse Tammilehto on taitava ja hyvin palloa ylös tuova avainpelaaja ja mielenkiintoista on nähdä myös JPS:n tuoreet venäläisvahvistukset Renat Zigansin ja Danil Beliaev.

Jyväskylään on luvassa lauantaiksi tiukka vääntö sarjapisteistä. Tositoimiin tehokkaana palanneen Kimmo Huotelinin johtama Kamppariryhmä tulee haastamaan mestarit näillä näkymin varsin haastavissa olosuhteissa, lauantaille on Jyväskylään luvassa runsasta lumi-, vesi-, tai räntäsadetta…

ENNAKON TARJOAA:

Teksti: Lauri Tikanoja, Valokuvat: Mari Ukkonen ja Kari Nuolinko