eroakiireesta.fi ENNAKKO: Kampparit perjantaina Porvoossa, sunnuntaina Kalliossa

12.12.2019 | Bandyliiga

Ennakot ja otteluraportit tarjoaa: eroakiireesta.fi

ENNAKKO – Kampparit perjantaina Porvoossa (Akilles) ja sunnuntaina Helsingissä (HIFK)

Kampparit jatkaa vierasotteluputkeaan viikonloppuna kahdella vierasottelulla, perjantai-iltana Porvoossa Akilleksen vieraana ja sunnuntaina vieraillaan Helsingin Kalliossa HIFK:n kotikentällä.

”Luvassa on varsin haastava viikonloppu haastavissa olosuhteissa, tiedossa on kaksi kovaa peliä vieraissa. Molemmat kotijoukkueet, Akilles ja IFK on aina kovia vastuksia ja aina hankalia kotonaan. Innolla lähdetään toki haastamaan ja pyritään kehittämään omaa tekemistä”, tuumi Antero Levänen torstai-iltana.

PERJANTAI 13.12. AKILLES – KAMPPARIT, Porvoon Pallokenttä kello 19.00

Kamppareiden voittoputki katkesi lauantaina Jyväskylässä, kun JPS korjasi surkeissa olosuhteissa pelatun tiukan väännön lopulta numeroin 5-3 (1-1).  Viikonlopun peleihin Kampparit lähtee hyvillä mielin, uusia haavereita ei ole tullut, ja harras toive on, että flunssa-aalto ei  sotkisi pahasti ryhmän rivejä. Viime perjantaina Varkaudessa lievästi loukkaantunut Kampparikapteeni Kimmo Huotelin selvisi muutaman päivän levolla ja on viikonlopun peleissä mukana.

Pirteästi aloittanut Akilles on yksi liigan ennakkosuosikeista. Se aloitti sarjan kolmella selvällä voitolla (LRK. OLS ja Botnia) mutta taipui sunnuntaina hankalissa olosuhteissa hurja-vireiselle Narukerälle. Porin hankalat olosuhteet ja välineongelmat aiheuttivat porvoolaisille kauden avaustappion, mutta perjantai-iltana hokkarit on taas varmasti tikissä ja Kampparit saa vastaansa nälkäisen kotijoukkueen ja hienosti omiaan kannustavan porvoolaisyleisön.

Akilleksen tehoista on vastanneet Denis Sadakov, Andreas Flinck ja Rasmus Kettunen. Luisteluvoimainen Akilles on mainio sekoitus nuoruutta ja vankkaa kokemusta.

Pisteitä ei Porvoosta helpolla hae kukaan, perjantaillekin on luvassa tiukka ja tasainen taistelu voitosta.

Sääennusteet lupailevat Porvoon perjantai-iltaan haastavaa bandy-keliä; paria lämpöastetta ja mahdollisia vesi- tai räntäsateita.

SUNNUNTAI 15.12. HIFK – KAMPPARIT, HELSINKI KALLIO kello 13.00

Helsingin IFK:n kokoonpanoon on nostettu muutamia lupaavia nuoria; Leevi Laitinen, Tuukka Järvinen ja Aleksi Hilmola ovat saaneet hyvin peliminuutteja ja ovat potentiaalisia tulevaisuuden pelaajia. IFK:n runko koostuu kuitenkin pääosin hyvinkin rutinoiduista konkareista. Kampparikasvatti Aku Ojanen ja Ruotsista palannut Joonas Peuhkuri tekevät pääosin helsinkiläisten pelin ja ainakin alkukaudella myös maalit.

HIFK:n kausi pitää sisällään tasaisia kamppailuja, yhden maalin tappiot LRK:lle ja JPS:lle, maalin voitto Botniasta, selvä 9-2 voitto OLS:sta ja viime viikonlopun 5-2-vierastappio Lappeenrannassa.

Sunnuntain lähtökohta on selkeä – IFK-pelit sytyttää aina. Kallioon matkaa sunnuntaina varmasti nälkäinen Musta!

Sunnuntaipäivällekin on luvassa huonoa säätä – muutama lämpöaste ja vesisadetta.

Hankalista olosuhteista huolimatta Kampparit kaipaa tukea katsomoon. Pääkaupunkiseudun Kampparikannattajia toivotaan runsain joukoin perjantaina ja sunnuntaina katsomoon, ja toki hyviä pelejä kannattaa ajella katsomaan kauempaakin!

Teksti: Lauri Tikanoja, kuva: Mari Ukkonen

Ennakot ja raportit tarjoaa: