eroakiireesta.fi ENNAKKO: Kampparit perjantaina Porissa. HIFK sunnuntaina Hänskiin

16.01.2020 | Bandyliiga

eroakiireesta.fi ENNAKKO

Kampparit pelaa perjantaina Porissa ja kohtaa sunnuntaina Hänskissä HIFK:n

Kamppareilla on edessä kova viikonloppu – kaksi kovaa joukkuetta, jotka molemmat kuittaisivat taatusti mielellään ensimmäisen liigakierroksen Kamppareiden voittoon päättyneet väännöt. HIFK kukistui joulukuun puolivälissä Eetu Karhusen viime minuuttien voittomaalilla (3-4) ja kovavireinen Narukerä törmäsi hyvän pelin pelanneeseen Kampparipuolustukseen Mustien vuoden ensimmäisessä kotiottelussa. Peli päättyi Kamppareiden 3-0 voittoon.

Perjantaina 17.1. PORISSA klo 19.00 NARUKERÄ – KAMPPARIT

Kampparit matkaa perjantaina Poriin haastamaan tälle kaudelle vahvistuneen Narukerän, joka on osoittanut vahvalla alkukaudella olevansa vahvasti matkalla kohti mitalipelejä. Mikkelissä pari viikkoa sitten kärsitty tappio kaihertaa varmasti mielessä ja punapaidat ovat varmasti hankala ja vaarallinen vastus Kamppareille.

Narukerän kukistaminen Porissa vaatii Mustilta nappipeliä koko joukkueena puolustaen ja toisaalta maalipaikat tehokkasti hyödyntäen. Ratkaisijoita ”Kerällä” riittää, alkukauden tehomiehiä ovat olleet juuri A-maajoukkueeseen valittu nuori Jaakko Hyvönen, kokenut Tomi Mustonen ja vieläkin kokeneempi Bandyliigan tämän kauden yllätystulokas, huippukokenut venäläiskonkari Rinat Shamsutov.

Kamppareiden terveystilanne on hyvä, ja on selviä viitteitä siitä, että joukkueen peli menee eteenpäin ja kauden odotukset mitalipelejä ajatellen ovat kasvaneet peli peliltä.

Perjantai-illaksi Poriin on ennustettu nollan vaiheilla keikkuvaa lämpötilaa ja mahdollisesti kevyttä lumisadetta.

Sunnuntaina 19.1. MIKKELI, Hänski klo 15.00 KAMPPARIT – HIFK

Sunnuntain kotipeliin Kampparit saa vieraakseen aina sytyttävän Helsingin IFK:n, jonka kausi on ollut vaihteleva. Niukkoja maalin-kahden tappioita on useampia. Kahdessa viimeisimmässä pelissään IFK on kukistanut kotonaan Narukerän (4-2), mutta taipui viime pelissään kotonaan WP:lle 5-7.

IFK:n tehokkaimmat ovat olleet Kampparikasvatti Aku Ojanen ja Joonas Peuhkuri. Ratkaisijoita kokeneessa IFK:ssa riittää paikan tullen toki muitakin. Fyysisen ja aina hyvällä intensiteetillä pelaavan IFK:n lyöminen vaatii Kamppariryhmältä terävyyttä, virheetöntä koko joukkueen puolustuspelaamista ja kovaa pelitempoa.

Sunnuntai-iltapäiväksi Mikkeliin on luvassa pari lämpöastetta ja hyvä pilvinen mutta sateeton pelikeli.

Otteluisäntänä toimii sunnuntaina myös jääpalloilijat varustava, loistavasti palveleva Hockey Base

TERVETULOA SUNNUNTAINA HÄNSKIIN KANNUSTAMAAN KAMPPARIT VOITTOON!

Otteluennakot ja raportit tarjoaa eroakiireesta.fi