eroakiireesta.fi ENNAKKO: Kampparit lauantaina Ouluun

04.12.2020 | Bandyliiga, Yleinen

Ennakko: OLS-Kampparit, 5.12. Oulun Raksilassa

Kampparit matkaa lauantaina Ouluun OLS:n vieraaksi

BANDYLIIGA JATKUU ILMAN YLEISÖÄ

Jääpalloliitto päätti torstaina, että Bandyliigaa pyritään jatkamaan sarjaohjelman  mukaisesti, mutta vahvasti koronan ehdoilla. Mikäli koronaohjeistus ei tule muuttumaan, tullaan joulukuun pelit pelaamaan tyhjille katsomoille. Korona-epidemian leviäminen ja valtakunnalliset sekä alueelliset suositukset saattavat tosin vielä sekoittaa pakkaa.

KAMPPARIT MATKAA LAUANTAINA OULUUN

Päävalmentaja Antero Levänen kertoi, että Oulun reissu on suunniteltu tarkasti;

”Päätös on tehty, että pelejä jatketaan ja sen mukaan nyt mennään, päivä ja peli kerrallaan. Nyt on katse lauantaissa, ja ensi viikosta ei voi varmasti tietää, kun koronan ja terveyden ehdoilla mennään

Oulun reissun suhteen kaikki mahdollinen on tehty ja tullaan tekemään niin että riskit olisi minimissä. Kampparit tekee lauantain reissun ilman yöpymisiä ja ylimääräisiä pysähdyksiä, bussimatkalla jaloitellaan pari kertaa paikoissa, missä ei ole ihmisiä. Paikan päällä pelataan peli ja hypätään takaisin bussiin. Kaikki päivän aikana tarvittava ruoka ja juoma pakataan bussiin Mikkelissä ja tottahan toki, bussista löytyy myös hyvä vessa!”

ODOTETTAVISSA TASAINEN KAMPPAILU LIIGAPISTEISTÄ

OLS on vapautunut tiistaina koronakaranteenista ja pelaa vasta kauden toisen ottelunsa. Ensimmäisessä pelissään se pisti hyvin hanttiin hallitsevalle mestarille, Akillekselle. Suomen Cup’issa lokakuun lopulla Kampparit ja OLS pelasivat huipputasaisen ottelun, joka päättyi Kamppareiden niukkaan voittoon, vaikka toisinkin olisi voinut käydä.

Kampparit lähtee vierasotteluun lähes parhaalla porukallaan, ainoastaan Valtteri Hauska huilaa pelin alavartalovamman vuoksi.

OTTELU NÄHTÄVISSÄ SUORATOISTONA

Lauantain ottelu kuvataan ja se on katsottavissa maksua vastaan (5,90€) suoratoistona OLS:n Solidsport-kanavalla

OLS – Kampparit

Kuva: Kampparit/arkisto, teksti: Lauri Tikanoja