eroakiireesta.fi ENNAKKO Kampparit-Botnia sunnuntaina 29.11. klo 17.00

25.11.2020 | Bandyliiga

eroakiireesta.fi- ENNAKKO

KAMPPARIT – BOTNIA Hänskissä sunnuntaina 29.11. kello 17.00

Kampparit jatkaa sarjaohjelman muutoksen takia huomenna sunnuntaina kotiottelulla. Pääkaupunkiseudun koronatilanteen johdosta huominen Helsingin ottelu siirretään pelattavaksi Mikkelissä ja vastaavasti Mikkeliin 17.11. merkitty Kampparit-Botnia pelataan Helsingissä, Botnia kotiotteluna- Tervetuloa Hänskiin Botnia!

Helsinkiläisjoukkue Botnia koostuu kokeneista liigapelaajista ja seuran hyvän juniorityön tuottamista nuorista. Tälle kaudelle Botnian valmennukseen ovat liittyneet kokeneet Tomi Gröhn ja Pera Koponen. Botnia avasi kautensa JPS:n vieraana ja koki Kamppareiden tapaan jyväskyläläisille tappion. Helsingin syksyn kurja jäätilanne hankaloittaa varmasti joukkueen pelaamista alkukaudesta.

Kampparit taipui perjantai-iltana niukasti JPS:lle, mutta valmentaja Antero Levänen ei ollut ottelun jälkeen kovin huolissaan omiensa esityksestä. Huomiseen otteluun Kampparit lähtee parantamaan joukkuepeliä ja hiomaan uudistuneen ryhmän kuvioita. Terveystilanne joukkueessa on tällä hetkellä hyvä.

Sunnuntaille on luvassa mainiota pelisäätä, myös yleisön kannalta; ennusteen mukaan lämpötila on niukasti pakkasen puolella ja sateita ei ole luvassa.

KORONAN EHDOILLA HÄNSKISSÄKIN, KÄYTÄTHÄN KASVOMASKIA!

Kampparit seuraa tarkasti koronatilannetta ja noudattaa kaikessa toiminnassa ottelutapahtumat mukaan lukien äärimmäistä varovaisuutta ja Jääpalloliiton sekä ESSOTEn ohjeistusta.

-Tulethan vain terveenä!

-Vältäthän kaikin mahdollisin tavoin lähikontakteja.

-Yleisön toivotaan käyttävän kasvomaskia katsomoissa sekä asioidessaan myyntipisteillä.

Ulkoilmassa ja Hänskissä ylipäätään on hyvä mahdollisuus pitää etäisyydet ja seurata turvallisesti otteluita.

Mahdollisiin kysymyksiin koronaan ja turvallisuusasioihin liittyen lisätietoa antaa turvallisuuspäällikkö Mikko Romo, puhelin 045 238 2568

PÄÄSYLIPUT

Kampparit toivoo mahdollisimman monen tukevan seuraa ja hankkimaan kausikortin hintaan 50€,  kortteja myynnissä Hänskissä ottelutapahtumissa, Kamppari-toimistolla sekä Hockey Bace-myymälässä.

Koronatilanteen vuoksi toivomme, että yleisö ei ostaisi yksittäisiä pääsylippuja paikan päältä, vaan hankkisi ne ennakkoon netistä. voit ostaa pääsylippusi ilman lisäkuluja osoitteessa:

Nettilippu

LIVE-STREAM NETISSÄ

Tämän ottelun, kuten kaikki tämän kauden kotiottelut voi seurata suorana YouTube- kanavalla Kari Nuolinko

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan viihdyttävää liigakamppailua ja kannustamaan Kampparit voittoon!

 

KAMPPARIT – BOTNIA, Hänskissä sunnuntaina 29.11. klo 17.00

Teksti: Lauri Tikanoja