eroakiireesta.fi ENNAKKO: Kampparit – JPS Hänskissä perjantaina klo 18.30

13.02.2020 | Bandyliiga

eroakiireesta.fi OTTELUENNAKKO

Kampparit – JPS perjantaina 14.2. kello 18.30

Mikkelissä kamppaillaan perjantaina pudotuspelien kotiedusta

Kampparit päättää osaltaan runkosarjan – JPS vieraana perjantaina

Kamppareiden viimeisessä runkosarjaottelussa on merkittävä panos – ottelun voittaja on runkosarjan nelonen ja ansaitsee pudotuspeleihin kotiedun. Perjantai-illan ottelun häviäjä puolestaan sijoittuu runkosarjassa viidenneksi. Ottelun vähemmän pelannut JPS pelaa vielä lauantaina runkosarjan päätösottelunsa kotonaan Akillesta vastaan. Ennen perjantain kierrosta Kampparit on pisteen JiPSiä edellä.

Pudotuspelit käynnistyvät ensi viikolla

Sarjajärjestelmän mukaan runkosarjan joukkueet 1-4 saavat pudotuspeleihin kotiedun. Runkosarjan voittaja saa valita ensimmäisenä mieleisensä puolivälierävastustajan sijoilta 5-8. Seuraavana valitsee runkosarjan kakkonen, sitten kolmonen. Runkosarjan neljäs kohtaa sijoilta 5-8 jäljelle jääneen.

Puolivälierät

Kotiedun omaavat joukkueet aloittavat ensi keskiviikkona 19.2. puolivälierät kotonaan. Perjantaina 21.2. pelataan huonommin sijoittuneen kotikentällä ja tarvittaessa sunnuntaina 23.2. taas paremmin sijoittuneen kotikentällä. Välieräpaikka irtoaa kahdella voitolla.

Välierät

Välierät pelataan keskiviikkona 26.2., lauantaina 29.2., keskiviikkona 4.3. ja tarvittaessa perjantaina 6.3. ja sunnuntaina 8.3. Mitalipeleihin pääsyyn tarvitaan kolme voittoa.

Mitaliottelut

Pronssiottelu pelataan perjantaina 13.3. kello 18.30 ja finaali lauantaina 14.3. kello 18.00.

Perjantaina on paljon pelissä 

Kampparit koki viime viikonloppuna pohjoisen kiertueella kovia. Oman pelin ja tehottomuuden kanssa tuskailleet taipuivat Oulussa vähän yllättäen OLS:lle, eikä peli ollut vielä seuraavana päivänä Haaparannassakaan sitä mitä halutaan. Lisäksi LRK-ottelussa Kampparipelaajia putoili loukkaantumisten takia rivistä niin, ettei kentälle meinannut riittää pelaajia. Lopulta taistelu toi kuitenkin pelistä arvokkaat pisteet.

Loukkaantumisista ainakin osassa selvittiin säikähdyksellä, ja huominen päivä näyttää lopullisesti ketä valmennuskaksikko Levänen-Manninen illalla peluuttaa.  Toivottavasti jonkin verran ailahdellut oma peli saadaan takaisin tasolle, jolla se on välillä jo ollut. Usko siihen on Kampparileirissä vahva.

JPS on hallitsevana mestarina pelannut Kamppareiden tapaan vähän vaihtelevasti, eikä se ole ihan edellisen kauden tasolleen yltänyt, mutta se on osoittanut tälläkin kaudella vaarallisuutensa ja kuuluu liigan varteenotettaviin mitaliehdokkaisiin. Joukkueen maalikuningas Riku Hämäläinen on mättänyt huimat 30 maalia ja Jarno Eronen sekä venäläisvahvistus Danil Beliaev ovat punapaitojen muita tehomiehiä yhdessä joukkueen pääasiallisen pelintekijän Lasse Tammilehdon kanssa.

Perjantai-iltana tultanee näkemään tasainen ja vauhdikas vääntö johon panos tuonee oman mausteensa.

Perjantai-illalle on luvassa loistavaa keliä niin kentälle kuin katsomoon. Tyyni, parin pakkasasteen selkeä talvisää luo loistavat puitteet hienolle tapahtumalle.

OP-maksukorteilla sisäänpääsy puoleen hintaan!

Perjantai-illan otteluisäntä OP Suur-Savo tarjoaa otteluun sisäänpääsyn puoleen hintaan, eli viidellä eurolla,  kaikille OP-maksukorttia lipunmyynnin yhteydessä esittäville. (Pääsyliput normaalisti 10/5€ )

Tervetuloa Hänskiin nauttimaan vauhdikkaasta pelistä harvinaisen hyvässä talvisäässä!

Teksti: Lauri Tikanoja, kuvat: Mari Ukkonen

Ennakot ja ottteluraportit tarjoaa: