eroakiireesta.fi ENNAKKO Kampparit-Akilles keskiviikkona nähtävissä suoratoistona Länsi-Savon verkkosivuilla

29.12.2020 | Bandyliiga, Yleinen

Huomenna keskiviikkona 30.12 Hänskissä klo 18.30 Kampparit-Akilles ilman yleisöä, ottelu suorana verkossa

Huomenna keskiviikkona 30.12. pelataan Hänskissä koronan takia jälleen ilman yleisöä tyhjille katsomoille.

Hallitseva mestari Porvoon Akilles saapuu keskiviikkoiltana Hänskiin kamppareiden vieraaksi. Koronan vuoksi ottelu joudutaan pelaamaan ilman yleisöä. Edelleen kuluvan kauden vahvimpana mestarisuosikkina pidettävä Akilles on tällä hetkellä sarjassa kolmantena. Rikkonaisella alkukaudella se on menettänyt pisteet Veiterälle ja pelasi JPS:n kanssa tasan.

Akilles lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Kamppareiden edellinen ottelu Narukerää vastaan oli mainio ja Akillestakin lähdetään haastamaan ennakkoluulottomasti. Luvassa on taatusti vauhdikas taistelu liigapisteistä.

Länsi-Savo tarjoaa ottelun suoratoistona – veloituksetta

Ottelu alkaa kello 18.30 ja sitä voi seurata suoratoistona Länsi-Savon verkkosivujen kautta L-S Kampparit-Akilles  Ottelun kuvaa Kari Nuolinko. Selostajana toimii Länsi-Savon urheilutoimittaja Ville Niskanen kommentaattorinaan kokenut Bandyliigajyrä, vasta hiljattain liigakentät jättänyt Jari Purovirta. Lähetys on maksuton.

Maksamalla vapaaehtoisen kannatusmaksun osallistut pelipaidan arvontaan!

Koronatilanne kurittaa kovalla kädellä myös urheiluseuroja. Maksamalla ottelusta vapaaehtoisen kannatusmaksun autat Mikkelin Kamppareita selviämään korona-ajasta ja osallistut Jari Purovirran pelipaidan #66 arvontaan!

Summan voit päättää itse, maksu tilille Mikkelin Kampparit ry FI64 5271 0420 0569 06. Laita viestikenttään maininta ”Kannatus ja oma nimi”. Pelipaidan voittaja julkaistaan uudenvuodenaattona, torstaina 31.12.

Edellisen ottelun pelipaita-arpajaisten voiton, Joni Maarasen pelipaidan #2 voittaja oli Mauno M.  Onnittelut!

 

Kuva: Kampparit/arkisto, teksti Lauri Tikanoja