eroakiireesta.fi ENNAKKO Kamppareilla kotiottelut, WP35 ja Veiterä

04.02.2021 | Bandyliiga

eroakiireesta.fi ENNAKKO

Kampparit päättää pitkän vieraspeliputkensa – perjantaina Hänskissä vierailee WP35 (Varkaus)  ja lauantaina Lappeenrannan Veiterä. Koronatilanteen vuoksi ottelut pelataan ilman yleisöä. Otteluita voi seurata suoratoistona netissä.

Perjantaina 5.2. klo 18.30 Hänskissä, Kampparit – WP35

Kampparit saa perjantaina vastaansa viime sunnuntaina Helsingissä kauden parasta peliään pelanneen varkautelaisjoukkueen. WP otti pisteen Botnialta ja on vahvasti mukana taistelussa pudotuspelipaikoista. Kampparit puolestaan haki viime perjantaina hienon voiton Jyväskylästä ja Mustien pelissä on muutenkin ollut hyviä merkkejä.

Kamppareiden terveystilanne on hyvä ja asetelmat perjantai-illan peliin ovat hyvät. Mustien leirissä odotetaan vauhdikasta vääntöä Savon herruudesta!

Otteluisäntänä toimii Suur-Savon Osuuspankki OP Suur-Savo

Koronatilanteen vuoksi ottelu joudutaan pelaamaan ilman yleisöä, mutta Suur-Savon Osuuspankki tarjoaa ottelusta suoran nettilähetyksen joka on nähtävissä Länsi-Savon verkkosivujen kautta Länsi-Savo

Ottelun selostaa LS:n urheilutoimittaja Ville Niskanen ja asiantuntijana on äänessä Jani Kokko.

Lauantaina 6.2. klo 17.00 Hänskissä, Kampparit – Veiterä

 

Lauantaina Kampparit jatkaa kotiottelulla kovavauhtista Veiterää vastaan. Sarjakakkosena keikkuva ja runkosarjan voitosta taisteleva Veiterä on osoittautunut vahvaksi mitalisuosikiksi tälläkin kaudella.

Joukkueet tuntevat toisensa hyvin, Kamppareissa pelaa Veiterän paidasta tälle kaudelle siirtyneet Hauskan veljekset ja Veiterän runkopelaajiin kuuluvat täksi kaudeksi Lappeenrantaan muuttaneet Liukkosen veljekset Esko ja Tuomas, joka on takonut tällä kaudella jo 11 osumaa. Lappeenrantalaisten muut tehomiehet ovat Ruotsista palannut Eetu Peuhkuri, Tero Liimatainen ja Tuukka Loikkanen.

Koronatilanteen vuoksi ottelu joudutaan pelaamaan ilman yleisöä, mutta ottelua voi seurata suorana nettilähetyksenä, joka on nähtävissä Länsi-Savon verkkosivujen kautta: Länsi-Savo

Ottelun selostaa Ville Niskanen ja asiantuntijakommentaattorina toimii Alpo Kaartinen.

HUOMIO! VOIT TUKEA KAMPPAREIDEN TOIMINTAA MAKSAMALLA OTTELUISTA VAPAAEHTOISEN KANNATUSMAKSUN SEURAN TILILLE – FI64 527104 20056906, KIITOS!

Teksti: Lauri Tikanoja, kuvat Kampparit/arkisto