Eroakiireesta.fi ENNAKKO: Bandyliiga käynnistyy perjantaina

22.11.2019 | Bandyliiga

Bandyliiga-avaus KAMPPARIT – VEITERÄ, Lappeenranta Hänski , Mikkeli PE 22.11.2019

Bandyliigan derbyjoukkueet Kampparit ja Veiterä avaavat kauden Hänskissä 22.11.2019. Kuva: Mikko Rahikainen

Pitkä odotus päättyy, kun Bandyliiga pyörähtää käyntiin perjantaina. Kampparit avaa perjantaina kotonaan Hänskissä kun vieraaksi saaapuu Veiterä Lappeenrannasta.

Viime kauden hopea (Veiterä)- ja pronssijoukkue (Kampparit) ovat molemmat uudistuneet jonkin verran viime kaudesta, molemmat menettivät tehoja Ruotsin kentille, mutta ryhmien rungot ovat pysyneet hyvin koossa. Veiterä vaihtoi valmentajansa Nikisovista Gratseviin ja on pelannut syksyn mittaan hyviä otteluita Ruotsissa ja Venäjällä sekä selvitti kotimaan kentillä tiensä tammikuussa pelattavaan Cup-finaaliin.

Kampparit leireili ja pelasi lokakuussa Ruotsissa sovitellen uusia kuvioita ja pelipaikkoja. Kotimaiset harjoitusottelut sujuivat Kamppareilta hyvin, viime perjantain kenraaliharjoituksessa kaatui hallitseva mestari JPS.

Ulkopuolisia vahvistuksia Kamppareihin on tullut vain yksi, nuori lappeenrantalaispuolustaja Jaakko Kyllönen. Iso menetys oli Kalle Lempisen siirto Ruotsin pääsarjan AIK:hon. Viime kauden Bandyliigan maali- ja pistepörssit voittaneen Kallen hokkareita ei helpolla täytetä, mutta harjoitusottelut ovat osoittaneet, että tehoja joukkueesta löytyy. Santeri Laitinen, Eetu Karhunen ja Iisakki Kaivola ovat väläytelleet tehojen olevan tallella ja ryhmässä on nälkäisiä nuoria.

Vahvasti nuorentunut joukkue ajaa sisään lupaavia omia junioreja. Topi Saukkonen on pelaamassa itseään alkavalla kaudella isoon rooliin Kampparipuolustuksessa. Aki Mannisen harmittava polvivamma on sen sijaan pilaamassa nuoren miehen koko kauden.

Joukkueen tuorein  tulokas on torstaina joukkueeseen virallisesti sopimuspelaajana nostettu 17-vuotias seuran oma kasvatti Karo Liimatainen. Karo väläytti huimaa potentiaaliaan JPS-pelissä peräti neljällä osumallaan.

Joukkueen tuorein sopimuspelaaja #7 Karo Liimatainen, 17

Mustien kokeneemmasta kaartista joukkueen mukana treenavan Alpo Kaartisen pelaaminen on vielä työkuvioiden vuoksi avoinna ja Kimmo Huotelinia on piinannut sitkeä sairastelu, eikä vielä ole varmaa koska Kimmo nähdään rivissä. Pikaista paranemista, Kapu!

Kampparit kaudella 2019-20

27 Juuso Tervonen, MV
32 Jere Korhonen, MV (P21)
2 Joni Maaranen
4 Sami Mikkola
8 Ville Hämäläinen (P21)
9 Mikko Pulkkinen
12 Iisakki Kaivola
13 Severi Noponen (P21)
14 Kimmo Huotelin
22 Esko Liukkonen
30 Jaakko Kyllönen (P21)
33 Topi Saukkonen (P21)
54 Eetu Karhunen
61 Aki Manninen (P17)
66 Jari Purovirta
68 Ville Särkkä (P21)
88 Vili Korhonen (P21)
92 Ilia Sokolov
93 Santeri Laitinen

Karo Liimatainen (P21)

Perjantai-illalle Mikkeliin on luvassa loistavaa pelisäätä; keli viilenee illaksi 1-2 astetta pakkasen puolelle, eikä sateita ole luvassa!

Tervetuloa Hänskiin kannustamaan Kampparit voittoon!

KAMPPARIT – VEITERÄ PERJANTAINA 22.11. KELLO 18.30

Lippujen hinnat:

Kausikortti 50€, voi ostaa Kampparitoimistolta, Hockey Base-myymälästä ja Hänskissä.

Kampparien ja MP:n kausaripaketti 90 €

Yksittäinen sisäänpääsy: 10€, eläkeläiset ja opiskelijat 5€

Alkavalla kaudella ennakot ja otteluraportit tarjoaa eroakiireesta.fi