ENNAKKO: Välierät käynnistyvät keskiviikkona Porvoossa!

25.02.2020 | Bandyliiga

eroakiireesta.fi ENNAKKO

AKILLES JA KAMPPARIT ALOITTAVAT VÄLIERÄSARJAN KESKIVIIKKONA PORVOOSSA

VÄLIERÄT KÄYNTIIN PORVOOSSA

Kampparit saa keskiviikkona alkavissa välierissä vastaansa Porvoon Akilleksen. Runkosarjan voittaneella Akilleksella on kotietu ja ottelut käynnistyvät keskiviikkona Porvoossa. Pelit jatkuvat lauantaina 29.2. Mikkelin Hänskissä klo 14.00 ja kolmas ottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona 4.3. Porvoossa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa, tarvittaessa pelataan vielä perjantaina 6.3. Mikkelissä ja sunnuntaina 8.3. Porvoossa.

KAMPPARIT HAASTAJANA OTTELUSARJAAN

Akilles lähtee välieriin ennakkosuosikkina, mutta Kampparit lähtee haastamaan runkosarjavoittajaa ennakkoluulottomasti. Runkosarjassa voitot tasattiin molempien voitettua kotonaan. Puolivälierissä Akilles selvitti helpohkosti Oulun Luistinseuran, Kampparit joutui puolestaan tiukille HIFK:n kanssa.

Välieriin Kampparit lähtee hyvällä fiiliksellä – uusia loukkaantumisia ei ole sattunut ja ryhmä on melko hyvin terveenä. Edessä on kauden tärkeimmät pelit ja niissä toivotaan joukkueen saavan esiin kauden parhaat esityksensä. Vahvaa kannustusta toivotaa yleisöltä niin vieras- kuin kotikentällä.

Kampparikapteeni Kimmo Huotelin joukkueineen halusi esittää Isot Kiitokset paikalla olleille upeasta kannustuksesta ratkaisevassa puolivälieräottelussa Kalliossa viime perjantaina!

KESKIVIIKKONA FANIBUSSI PORVOOSEEN, LÄHDE MUKAAN!

Kampparit tarjoaa hyvien yhteiskumppaneidensa avulla mahtavan tilaisuuden lähteä kannustamaan joukkuetta Porvooseen 1. välierään keskiviikkona 26.2!!

Lähtö tapahtuu klo 15.30 Linnankadulta.

Seuran jäsenille bussimatka on ilmainen, ei jäsenet 20€. Pääsylippu peliin ei sisälly hintaan.
Ilmoittautumiset: 0440 176 333. Varaa paikkasi ajoissa, paikkoja rajoitetusti!

Teksti: Lauri Tikanoja, kuvat: Mari Ukkonen/arkisto

Ennakot ja raportit tarjoaa: