Ennakko – välieräsarja Kampparit-JPS käyntiin keskiviikkona

Kampparit taistelee finaalipaikasta JPS:n kanssa!

Kevät etenee vauhdilla ja Bandyliigan välieräsarjat pyörähtävät käyntiin keskiviikkona. Veiterä ja Akilles aloittavat ottelusarjansa Lappeenrannassa, Kampparit ja JPS puolestaan Mikkelissä.

Puolivälieristä poiketen tarvitaan jatkoon eli finaaliin pääsyyn kolme voittoa.

Pelipäivät ovat

sekä tarvittaessa

KAMPPARIT – JPS

Lähtökohdat ottelusarjalle ovat kutkuttavat ja tulossa on äärettömän mielenkiintoinen välieräsarja. Vastakkain on kaksi luistelevaa joukkuetta, joiden pelityylissä ja koostumuksessa on paljon yhtäläisyyksiä. Molemmissa joukkueissa on isoissa rooleissa paljon lupaavia nuoria pelaajia, mutta myös julma määrä kokemusta. Tänä vuonna joukkueiden keskinäisissä otteluissa molemmat voittivat kotonaan. Lyhyt välimatka antaa yleisölle hyvän mahdollisuuden käydä kannustamassa omiaan myös vieraspeleissä. Kampparien mahdollisista fanibussisuunnitelmista ilmoitellaan myöhemmin.

JPS (Jyväskylä)

Lisää mielenkiintoa kohtaamisiin tuo se, että jyväskyläläisten riveissä viilettää totuttuun tapaan useampia mikkeliläislähtöisiä pelaajia; Sampsa Purhonen, maalivahti Iikka Lempinen sekä isossa roolissa Jipsin peliä rakentava Nikke Tuhkanen, joka tosin seuraa välieräsarjan alun katsomosta kärsiessään WP 35 -puolivälieräottelussa saamaansa rangaistusta.

Runkosarjassa jyväskyläläisten tehopelaajia olivat nuoret Saku ja Riku Hämäläinen, mutta useamman nuoren kaartin nousevan pelaajan ohessa hyvässä vireessä olevan, rutinoidun kapteeniston, Tuomas Rintala ja Mikko Rytkönen, panos tulee olemaan isossa roolissa, kun finaalipaikasta taistellaan.

Runkosarjan kolmonen, JPS selvitti tiensä välieriin kaatamalla kahdesti ison harppauksen tällä kaudella ottaneen WP 35:n.

KAMPPARIT

Ellei yllätyksiä ilmaannu, joukkueen terveystilanne on hyvä. Runkosarjan viimeisille kierroksille saatiin pitkään vaivojensa kanssa taistelleet kokeneet Kimmo Huotelin ja Alpo Kaartinen takaisin vahvuuteen. Joukkueen nuorisokaarti on kantanut upeasti vastuuta ja ottanut ison askeleen eteenpäin kuluvalla kaudella. Kalle Lempisen lisäksi ryhmässä on tehokkuutta laajalla rintamalla.

Kamppareiden tie välieriin ei ollut helppo. HIFK pelasi puolivälierissä kauden parhaat pelinsä ja laittoi Mustat todella tiukille. Välieriä ajatellen huipputiukoista IFK-otteluista saattaa olla apua välieräsarjaan – Mustilla on tuore tuntuma kovatempoiseen, fyysiseen peliin, jossa jokaisesta pallosta pitää taistella.

Odotettavissa on heti keskiviikkoillasta alkaen vauhdikasta jääpalloa – tervetuloa kannustamaan Mustat voittoon!

KAMPPARIT – JPS, 1. välieräottelu Hänskissä keskiviikkona 20.2. kello 18.30

Pääsyliput 10/5€ – Kausikortilla luonnollisesti vapaa pääsy!

Teksti: Lauri Tikanoja
Kuvat: Mari Ukkonen