Ennakko – SM-pronssiottelu Kampparit-Akilles 8.3.

05.03.2019 | Bandyliiga

Bandyliigan pronssiottelu KAMPPARIT – AKILLES, Hänski, Mikkeli perjantaina 8.3. kello 18.30

Ennätystasainen Bandyliigan kausi 2018-2019 huipentuu tulevana viikonloppuna mitaliotteluilla.

Veiterän voitettua välierässä Porvoon Akilleksen suoraan voitoin 3-0 ja JPS:n noustua tasaisessa ottelusarjassa Kamppareiden kustannuksella finaaliin, kohtaavat VEITERÄ ja JPS Lappeenrannan finaalissa lauantaina kello 15.00 ja KAMPPARIT ja AKILLES pelaavat Mikkelissä pronssimitaleista 8.3. perjantai-iltana kello 18.30 alkaen.

Kampparit pelasi puolivälierissä huipputasaiset, voitokkaat ottelut Helsingin IFK:ta vastaan ja välierissä vastaan tuli tuttu pudotuspelivastustaja JPS Jyväskylästä. Ennakkoon osattiin odottaa tiukkaa ja tasaista ottelusarjaa, ja sellainen saatiinkin.

Kamppareiden vietyä kotonaan avausottelun voiton, oli toisessa ottelussa JPS:n vuoro. Mikkelin kolmannessa ottelussa jouduttiin jatkoajalle, jonka Kampparit selvitti kunnialla. Neljännessä, Jyväskylässä pelatussa ottelussa JPS oli parempi ja näin ratkaisu jäi Mikkelin viidennen ottelun varaan.

Ratkaisevassa välieräottelussa tilanne oli Mustien hallinnassa vielä pelin 70. minuutilla pelitilanteen ollessa 3-1, mutta JPS tuli tasoihin ja ohitse vieden finaalipaikan 3-5-voitollaan. JPS:n vauhti, intensiteetti ja sääntökirjan rajoja kokeileva fyysinen pelityyli rikkoivat Mustien pakan, eikä ottelun lopussa löydetty enää lääkkeitä uuteen nousuun.

Tappion karvas kalkki on kuitenkin nielty ja joukkue valmistautuu täysillä perjantaiseen, kauden päätösotteluunsa. Mikkeliläisessä palloiluhistoriassa ei tunnetusti ole mitaleilla mässäilty ja Bandyliigan 2018/19 SM-pronssi kiinnostaa vuoren varmasti Kampparijoukkuetta ja kaupungin jääpalloväkeä.

Kampparit on näillä näkymin pääsemässä pronssiotteluun parhaalla kokoonpanollaan, ja saa vastaansa rutinoidun ja varmasti nälkäisen Akilleksen. Porvoo on odottanut omiltaan mestaruutta pitkän, pitkän kuivan kauden jälkeen, mutta joutuu vieläkin odottelemaan sitä. Akilles-leirissä ollaan Kamppareiden tapaan taatusti kiinnostuneita ottamaan mitä otettavissa vielä on.

Perjantaille on Hänskiin luvassa vauhdikas, runsaslukuiselle yleisölle esitettävä taistelu, joka käydään tiistai-iltaisten ennusteiden mukaan muutaman plus-asteen lämmössä. Toivottavasti sateet kiertävät Hänskin!

Pronssiottelun järjestäjänä toimii Suomen Jääpalloliitto yhteistyössä Mikkelin Kamppareiden kanssa.

Pääsyliput:

  • Pääsylipun hinta aikuisille 10 euroa.
  • Opiskelijat, eläkeläiset ja lapset 5 euroa.
  • Alle 12-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi.
  • Totuttuun tapaan Kamppareiden kausikortti ja vapaaliput eivät ole voimassa pronssiottelussa!

SM-PRONSSIOTTELUN otteluisäntänä toimii Mikkelin Pesula Oy

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA HÄNSKIIN KANNUSTAMAAN KAMPPARIT VOITTOON JA SM-PRONSSIIN!

Kuvat: Sari Laanterä