ENNAKKO: Pudotuspelit käyntiin keskiviikkona: Kampparit-HIFK Hänskissä klo 18.30

18.02.2020 | Bandyliiga

eroakiireesta.fi ENNAKKO

Kampparit kohtaa HIFK:n keskiviikkona ensimmäisessä puolivälieräottelussa

Bandyliigan puolivälierät käynnistyvät keskiviikkona. Neljänneksi runkosarjassa sijoittuneelle Kamppareille jäi kärkikolmikon valittua omat puolivälieräparinsa ehkä vähän yllättäenkin jäljelle Helsingin IFK. Kolmantena valitsemaan päässyt Narukerä valitsi JPS:n jota oli povailtu Mustien pariksi ensimmäiseen pudotuspelivaiheeseen.

Kamppareiden ja HIFK:n ottelusarjasta on odotettavissa tasainen ja tiukka. Viime vuonna samat joukkueet olivat puolivälierissä vastakkain ja sarja oli äärimmäisen tasainen. Kokenut HIFK on vaarallisimmillaan pudotuspeleissä ja kokenut helsinkiläisjoukkue tulee varmasti tekemään kaikkensa Kamppareiden pudotuspeliurakan hankaloittamiseksi.

IFK:n peliä (ja sen maalit) tekevät pääasiassa Kampparikasvatti Aku Ojanen #6 ja täksi kaudeksi Helsinkiin palannut Joonas Peuhkuri #10. Toisen Kampparitaustaisen punanutun, Jaakko Liukkosen #7, rooli IFK:n pelissä on tällä kaudella kasvanut entisestään.

Kamppareiden pelissä oli taas viimeisellä kierroksella merkkejä siitä, että on mahdollista että kauden parhaat pelit on vielä edessä päin. Puolustuspeli on ollut pääsääntöisesti hyvää koko kauden, mutta kokonaisuudessaan peli on hakenut vielä ihan terävintä muotoaan. Vaivoistaan hienosti toipuneen Kimmo Huotelinin luistin liikkuu edelleen mainiosti ja ”Kapun” merkitys joukkueelle tulee pudotuspeleissä olemaan suuri.

Kapteenin vauhti kasvaa kevättä kohti

Pudotuspelien alla joukkueen terveystilanne on hyvä ja valmentajakaksikko Levänen-Manninen saanee keskiviikkoiltana käyttöönsä terävimmän rosterinsa. Kamppareissa on roppakaupalla vahvaa kokemusta ja rutiinia, mutta hallittua nuorenneusleikkausta tekevän joukkueen riveissä on kauden mittaan pelannut peräti 10 juniori-ikäistä pelaajaa ja ”junnut” ovat täyttäneet tonttinsa loistavasti. Tulevaisuus näyttää varsin valoisalta.

Molemmilla keskiviikkoillan joukkueilla on vahvat pelit alla: Kampparit otti päätöskierroksen tiukassa väännössä pisteet JPS:lta ja HIFK puolestaan tasasi Narukerän kanssa pisteet Porissa.

Keskiviikolle on luvassa iltaa kohden viilenevää säätä, ottelun aikana lämpötila painunee plussalta nollan tuntumaan. Eri olomuodoissa alas laskeutuvat sadekuurot ovat mahdollisia.

Keskiviikon otteluisäntänä toimii Sersa Group.

Pääsyliput 10/5€. Kausikortti on totutusti voimassa puolivälierissä ja mahdollisissa välieräpeleissä!

Lämpimästi tervetuloa nautiskelemaan vauhdikkaasta pelistä ja kannustamaan Kampparit voittoon!

Ensimmäinen puolivälieräottelu KAMPPARIT – HIFK, keskiviikkona 19.2. kello 18.30 Hänskissä

Otteluennakot ja -raportit tarjoaa:

Teksti: Lauri Tikanoja, kuvat: Kamppariarkisto/ Sari Laanterä ja Mari Ukkonen