ENNAKKO: Pronssiottelu Kampparit-JPS, Mikkelissä perjantaina 13.3. klo 18.30

12.03.2020 | Bandyliiga

eroakiireesta.fi ENNAKKO

BANDYLIIGAN PRONSSIOTTELU PERJANTAINA HÄNSKISSÄ!

Kuva: Mari Ukkonen

Veiterän voitettua välierissä JPS:n (Jyväskylä) suoraan voitoin 3-0 ja Akilleksen selvittyä Kamppareiden kustannuksella finaaliin, kohtaavat VEITERÄ ja AKILLES Porvoon finaalissa lauantaina kello 15.00 ja KAMPPARIT ja JPS pelaavat Mikkelissä pronssimitaleista 13.3. perjantai-iltana kello 18.30 alkaen.

Kampparit pelasi puolivälierissä tasaiset, voitokkaat ottelut Helsingin IFK:ta vastaan mutta välierissä nousi seinä pystyyn. Vastaan tuli huimassa vireessä oleva runkosarjan voittanut Akilles. Ennakkoon odotettiin tasaisempia kamppailuja, mutta Akilles oli sarjassa tällä kertaa selkeästi flunssa-aallon kourissa kamppaillutta mikkeliläissjoukkuetta parempi. Akilles voitti selvin numeroin välieräsarjan otteluvoitoin 3-0 ja Kamppareiden oli tyytyminen pronssiotteluun. Tappion pettymys on nieleskelty ja Kamppareilla on ollut hyvin aikaa koota rivinsä pronssipeliä varten. Terveystilanne on tuntuvasti parantunut ja Kampparit on perjantaina hyvässä iskussa taistelemaan mitalista!

Bandyliigan 2019/20 SM-pronssi kiinnostaa vuoren varmasti Kampparijoukkuetta ja kaupungin palloiluväkeä.

Perjantaille on Hänskiin odotettavissa vauhdikas kamppailu, jonka joukkueet tuntevat hyvin toisensa ja molemmilla riittää mitalinälkää. Otteluun odotetaan runsaslukuista yleisöä, myös Jyväskylästä on tulossa paikalle runsaasti porukkaa kannustamaan omiaan.

Tämänhetkisten sääennustusten mukaan perjantai-illaksi saadaan mainiota pelisäätä: Lämpötila on perjantai-iltana painumassa hieman pakkaselle ja sateita ei ole luvassa!

Pronssiottelun järjestäjänä toimii Suomen Jääpalloliitto yhteistyössä Mikkelin Kamppareiden kanssa.

Pääsyliput:
Pääsylipun hinta aikuisille 15 euroa. Opiskelijat, eläkeläiset ja lapset 5 euroa. Alle 12-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi.
Kamppareiden kausikortti ja vapaaliput eivät ole voimassa pronssiottelussa!

Tervetuloa perjantaina Hänskiin kannustamaan Kampparit voittoon kauden tärkeimmässä ottelussa!

Ennakot ja otteluraportit tarjoaa:

Teksti: Lauri Tikanoja, kuvat Mari Ukkonen