ENNAKKO: Nuorentunut Kampparit avaa Bandyliigakauden perjantaina

 

Päävalmentaja Olli Manninen vie Bandyliigakauteen nuorentuneen edustusjoukkueen.

 

Takarivi vasemmalta: huoltajat Aimo Hokkanen ja Johannes Hyvärinen, Esu Rytkönen, Topi Montonen, Oskari Kokko, Mikko Pulkkinen ja päävalmentaja Olli Manninen. 3.rivi vasemmalta: kuljettaja Martti Manner, huoltaja Arto Pekonen, Leevi Kukkasniemi, Karo Liimatainen ja Viljami Kumela. 2.rivi vasemmalta: Kalle Tapio, Jere Immonen, Touko Tähtinen ja Anssi Mokko. Eturivi vasemmalta: Paavo Tapio, Joonatan Hämäläinen, Iivo Korhonen, Sami Mikkola ja Eetu Sviili.

Kuvasta puuttuu pelaajat Simo Huotelin ja Niko Kauppinen, joukkueenjohtaja Joonas Immonen, fysiikkavalmentaja Tuula Sviili sekä joukkueen lääkäri Susanna Vanhanen.

 

Päävalmentaja Olli Manninen: Nuorelle joukkueelle ei aseteta tulostavoitteita.

 

Bandyliiga pyörähtää mikkeliläisittäin käyntiin perjantaina, kun Kampparien avausvastustajaksi kotiotteluun Hänninkentälle tulee tuttu varkautelaisjoukkue WP 35.

Hienoisen odottelun jälkeen Hänskiin saatiin jää pelikuntoon niin, että Kampparien edustusjoukkue ehti keskiviikkona illalla ottamaan lisää ison jään tuntumaa.

Ison kentän harjoittelu on muuten jäänyt mustapaidoilta vähäiseksi ennen kauden alkua.  Päävalmentajana Olli Manninen on harmitellut jään puutetta.

Edustusjoukkue on harjoittelut kaukalojäillä, mutta on käynyt täysmittaisella jäällä vain Oulussa cup-turnauksessa lokakuussa ja Jyväskylässä harjoitusottelussa JPS:n vieraana.

-Nyt jos koskaan olisi tarvittu ison kentän kokemusta ennen kauden alkua, sanoo Manninen.

 

Mannisen kommentin taustalla on se, että Kampparien edustusryhmä on uusiutunut merkittävästi. Manninen olisi halunnut nuorelle ryhmälle enemmän ison kentän tuntumaa.

Viime kauden hopeajoukkueesta on lähtenyt eri syistä kaikkiaan 14 pelaajaa muille areenoille. Joukkue on nyt Bandyliigan nuorin. Edustusjoukkueessa on niinkin nuoria kuin 2007 syntyneitä peräti viisi pelaajaa.

Edustusjoukkueen nuoret ovat toisaalta mikkeliläisille tuttuja, sillä he ovat seuran omia kasvatteja.

Uusia kasvoja on muutama. Anssi Mokko muutti Tornion seudulta Mikkeliin töihin ja on pukenut Kamppari-paidan päälleen. Viimeksi hän on pelannut Bandyliigaa LRK:ssa. Leevi Kukkasniemi, seuran omia junioreja, on palannut jääkiekosta jääpallon pariin.

Juniorikaartia hieman kokeneempia mukana ovat edelleen muun muassa Eetu Sviili maalilla sekä Sami Mikkola ja Karo Liimatainen.

 

Bandyliiga pelataan alkavalla kaudella viime kauden tapaan. Alkajaisiksi pelataan kaksinkertaista runkosarjaa helmikuun alkuun saakka.

Manninen sanoo, että nuorelle joukkueelle ei aseteta tulostavoitteita, vaan tavoitteena on sekä pelaajien että joukkueen kehittyminen.

Sarjan avausottelusta Manninen odottaa tiukkaa peliä, jossa WP on ennakkosuosikki.

Manninen sanoo, että oman joukkueen pelin lähtökohta on hyvä puolustuspeli, ja jos siinä onnistutaan, mahdollisuudet WP:n haastamiseen ovat olemassa.

Kauden avausottelu alkaa Hänskissä perjantaina 17. marraskuuta klo 18.30.

 

Pääsyliput voit hankkia kätevästi ennakkoon Nettilipusta

Tervetuloa Hänskiin!

Toiseksi paras tapa seurata ottelu on Solidsportissa suorana selostettu (Ville Niskanen) nettilähetys!

Kampparit - WP-35

 

Teksti: Kampparit/tiedotus, joukkuekuva: Jukka Laitinen