Ennakko: Kampparit valmis Akilleksen kaatoon

12.01.2022 | Bandyliiga, Etusivu, Yleinen

eroakiireesta.fi ENNAKKO

 

Kampparit valmis Akilleksen kaatoon

 

Koronarajoitusten vuoksi jääpallokatsomot ovat Mikkelissä edelleen tyhjät. Näin on myös keskiviikkoillan ottelussa. Tämä kuva on Veiterän vierailusta.

 

Bandyliiga jatkuu tänään Hänninkentällä, kun Porvoon Akilles saapuu Kamppari-ryhmän vieraaksi arki-illan otteluun.

Kamppareille ottelulla on todella merkitystä, sillä joukkue on juuri nyt niukasti sarjataulukon neljän kärkiryhmän joukkueen ulkopuolella.

Kampparit voitti viime lauantaina kotiottelussa Oulun Luistinseuran suurinumeroisesti 10-1. Voitto pudotti OLS:n ylemmän jatkosarjan ulkopuolelle, mutta Kampparit pitää siitä vielä kiinni.

Kampparien päävalmentaja Olli Manninen tuumi viime viikonvaihteessa OLS-ottelun tunnelmissa, että sarjassa toisena majaileva Akilles on täysin voitettavissa.

Joulun alla Kampparit otti tasapelipisteen Akillekselta Porvoossa. Ottelu päättyi maalein 3-3.

Akilles lukeutuu Bandyliigan suosikkeihin, mutta joukkueen viime otteet eivät ole ihan vakuuttavia. Mannisen arvio Akilleksen kunnosta on ajan tasalla, sillä JPS riisti viime sunnuntaina tasapelillä Akillekselta pisteen.

Kampparit lähtee arkiotteluun Akilleksen kaatoon luottavaisena. Viime viikonvaihde osoitti, että haussa ollut vahva puolustuspeli on kohdallaan ja joukkue pystyy luomaan maalintekopaikkoja.

Ylemmän loppusarjan kannalta kireä paikka tulee mikkeliläisille eteen lauantaina, kun mustapaidat matkaavat Jyväskylään JPS:n vieraaksi. JPS on tällä hetkellä Kampparien edellä pisteen erolla.

 

Viime otteluiden tapaan katsomoon ei valitettavasti pääse yleisöä koronapandemian rajoitusten vuoksi. Tulevien otteluiden tilanteesta saadaan tietoa tällä viikolla kun AVI päivittää ohjeistuksensa.

 

Teksti ja kuva: Kampparit/tiedotus