ENNAKKO: Kampparit hakee toista voittoa ja välieräpaikkaa Helsingistä

21.02.2020 | Bandyliiga

eroakiireesta.fi ENNAKKO

2. Puolivälieräottelu HIFK – Kampparit, Helsinki Brahen kenttä 21.2. kello 19.00

Kamppareiden ja IFK:n välinen puolivälierätaisto jatkuu illalla Helsingin Kalliossa.

Keskiviikko-illan ensimmäinen osaottelu päättyi kotonaan pelanneiden Kamppareiden 3-1 voittoon. Mustien voitto tänään tietäisi välieräpaikkaa ensi viikon keskiviikkona käynnistyvään ottelusarjaan. Jos taas IFK onnistuu vääntämään tänään sarjan tasoihin, ratkotaan jatkoon menijä sunnuntaina Hänskissä klo 15.00 alkaen.

Kampparit ansaitsi sarjan avausvoiton tekemällä vähemmän virheitä kuin  vastustaja ja tekemällä tarvittavat osumat. Tänään HIFK on taatusti keskiviikkoa vaarallisempi vastustaja. Juha Laitisen mukaan se pyrkii lisäämään vauhtia peliinsä ja välttämään virheitä. Punapaidoille perinteinen fyysisyys tulee todennäköisesti korostumaan entisestään ja sääntöjen rajoja koetteleva HIFK pyrkinee rikkomaan Mustien peliä kaikin keinoin.

Tänään toivotaan nappisuoritusta myös Petri Kuuselan johtamamalle erotuomaritriolle; toivottavasti hakkaamiset sekä pallottoman pelaajan rikkomiset ja estäminen karsitaan pois alusta alkaen, puolin ja toisin.

Kampparit lähtee hakemaan voittoa ja välieräpaikkaa vahvasti uskoen omaan peruspeliin ja ahkeraan kahdensuuntaiseen työhön. Joukkueen terveystilanne on hyvä.

Fanibussia ei Kampparit paikalle järjestä mutta seuran luotto niin paikan päälle matkustaviin mikkeliläiskannattajiin kuin pääkaupunkiseudun runsaslukuiseen kannattajaryhmään on vankka. Katsomossa tultanee illalla näkemään ainakin yhtä paljon mustavalkoista kuin punaista!

Kovaa kannustusta katsomoon, voitto kotiin ja välieriin!

Ennakot ja otteluraportit tarjoaa: eroakiireesta.fi

Teksti: Lauri Tikanoja, kuva Mari Ukkonen