Ennakko: Kampparit hakee revanssia OLS:sta

11.01.2024 | Bandyliiga, Etusivu, Yleinen

 

Kampparien edustusjoukkue jatkaa Bandyliigaa kotiottelulla lauantaina 13. tammikuuta, kun vierailijaksi Hänskiin tulee Oulun Luistinseura.

 

Kampparien päävalmentaja Olli Manninen pitää ottelua poikkeuksellisen tärkeänä.

 

Kolme kovaa ottelua toi tylyt tappiot Kamppari-ryhmälle. – Uutta latausta haetaan OLS-ottelusta, sanoo päävalmentaja Olli Manninen.

 

Kamppareiden nuorella joukkueella on takanaan vuodenvaihteen kahden puolen kovaa röykytystä.

-Meillä on ollut kolme vaikeaa peliä, Veiterä kahdesti ja Narukerä, ja on myönnettävä, että tulokset söivät joukkueen itseluottamusta, sanoo Manninen.

Tilannetta on Mannisen johdolla käyty läpi. Joukkue on palaveerannut ja treenannut huolellisesti, ja Mannisen mukaan ”nyt ollaan valmiita pelaamaan”.

 

Lauantain OLS-ottelu on Mannisen mukaan iso peli. Tavoite on selvä.

-Tavoite on päästä sarjan jumbosijalta pois. Hävisimme Oulussa niukasti 2-1, mutta ottelu oli meiltä hyvä peli.  Nyt kuitataan ja lähdetään voittamaan.

 

Bandyliigan sarjaohjelmassa on viikonvaihteen jälkeen tauko, jonka aikana pelataan kansainvälisiä otteluita. Nuorten otteluissa 17-vuotisten ryhmä pelaa maaotteluturnauksen Mikkelissä 19.-21. tammikuuta ja nuoret Oslossa. A-maajoukkue vierailee samaan aikaan kolmen maan turnauksessa Ruotsissa Karlstadissa.

 

Kampparien pelaajia on useita mukana ikäryhmiensä maaotteluissa. Päävalmentajalla on vahva toive:

-Toivottavasti kaikki pysyvät terveinä kansainvälisen viikonvaihteen jälkeen. Otteluita on maaotteluiden jälkeenkin, tuumii Manninen.

 

Kampparit-OLS, Hänski, lauantaina 13.1. alkaen klo15.00

Tervetuloa!

 

Pääsyliput kätevästi netistä: