Eetu Sviili siirtyy Ruotsiin, Jere Korhonen jatkaa Kamppareissa

07.05.2018 | Bandyliiga

Kamppareiden maalivahtikaksikko on Juuso Tervonen ja Jere Korhonen. Eetu Sviili siirtyy Ruotsiin.

Juuso Tervosen tuoreen kaksivuotisen sopimuksen lisäksi tänään on solmittu toinen, kaksi tulevaa kautta kattava sopimus nuoren huippulupaavan 18-vuotiaan Jere Korhosen kanssa.

Jere on kuulunut nuorisomaajoukkueiden vakiomiehistöön jo vuosia, ja on ollut edustusjoukkueen kolmantena maalivahtina jo pari vuotta.

Jerellä oli kysyntää muuallakin, mutta Eetu Sviilin, 25, siirtyessä Ruotsin 1-divisioonassa pelaavan Tjust-Bandyn pelipaitaan,  päätyivät Kampparit ja Jere 2 vuotiseen jatkosopimukseen.

Eetu pääsee toteuttamaan pitkäaikaisen haaveensa, pelaamisen Ruotsissa ja saanee Västervikissä vastuullisen roolin tolppien välissä. Kampparit ja mikkeliläinen jääpalloväki kiittävät Eetua upeista vuosista Kamppareissa ja toivottavat onnea uusiin haasteisiin!

Joonas Janhunen lopettaa pääsarjauransa

Kamppareiden puolustus menettää runkopelaajiinsa kuuluneen 29-vuotiaan Joonas Janhusen, joka on päätynyt siviilisyistä lopettamaan pääsarjauransa vaativan työn ja peliuran yhteensovittamisen osoittauduttua hankalaksi.

Jääpalloväki kiittää Mikkelin lisäksi Jyväskylässä komean peliuran pelannutta Joonasta hienoista hetkistä ja toivottaa onnea ja menestystä siviilipuolen haasteisiin!

Lisää sopimusuutisia saataneen pikapuoliin.

Teksti: Lauri Tikanoja
Kuvat: Pihla Liukkonen / Kontrastia