Bandyliigan pudotuspelit käyntiin tänään -Kampparit aloittaa Porissa!

17.02.2021 | Bandyliiga

eroakiireesta.fi ENNAKKO

Pudotuspelit käyntiin tänään – Bandyliigan 1. puolivälieräottelu Narukerä – Kampparit

Bandyliigan pudotuspelit käynnistyvät tänään ensimmäisillä puolivälieräotteluilla. Kampparit kohtaa illalla Narukerän vieraissa. Joukkue starttasi Hänskistä matkaan jo eilen illalla ja yöpyi totutusti Tampereella välttääkseen pitkän bussimatkan rasituksen.

Lähtökohdat illan otteluun ja ottelusarjaan ovat kutkuttavat. Ennätystasaisen Bandyliigan pudotuspeleistä odotetaan tiukkoja ja tasaisia. Narukerän kokenut nippu on nimekäs, ja sen peli on parantunut kevättä kohden. Jos Narukerä saa kaiken loksahtamaan kohdalleen, ei olisi mikään ihme, vaikka se taistelisi vajaan kuukauden kuluttua mestaruudesta. Tehotrio Tomi Mustonen – Rinat Shamshutov – Ville Aaltonen on äärimmäisen vaarallinen paikan saadessaan.

Kamppareilla on alla hyvien otteluiden putki. Puolustuspeli on ollut hyvää ja tehoja on löytynyt hyökkäyspäässä. Hauskan veljekset ja Iisakki Kaivola ovat olleet tehokkaita, mutta kauden mittaan isompaan rooliin on noussut nuori Karo Liimatainen, joka paukutteli runkosarjassa 16 osumaa. Konkareista ja tulevaisuuden lupauksista koostuva ryhmä on on hioutunut kauden mittaan hyvin yhteen, eikä jatkopaikka välieriin ole missään nimessä utopiaa, vaikka Narukerä lähtee ottelusarjaan hienoisena ennakkosuosikkina.

Illan ottelu käynnistyy kello 19.00 pelataan ilman yleisöä, mutta on seurattavissa suorana lähetyksenä Satakunnan Kansan linkistä:

Satakunnan Kansa – Narukerä-Kampparit

Jatkoon selviää kahdella voitolla, toinen osaottelu pelataan perjantaina Mikkelissä ja on luonnollisesti nähtävissä suoratoistona netissä. Tarvittaessa pelataan kolmas ottelu sunnuntaina Porissa.

Muut puolivälieräparit ovat Akilles – WP 35, Veiterä – OLS ja JPS – HIFK

Teksti: Lauri Tikanoja, kuva: Kari Nuolinko