Artem Shekhovtsov on Kamppareiden uusi venäläisvahvistus

08.11.2016 | Bandyliiga

Kampparit on solminut yksivuotisen sopimuksen viime kaudella Dynamo Kazania edustaneen 26-vuotiaan Artem Shekhovtsovin kanssa.

img-20161108-wa0016

Kimmo Huotelin ja Antero Levänen iloitsivat joukkueensa vahvistuksen kanssa tehdystä sopimuksesta.

Artem on Vodnik Arkangelin kasvatti. Hän on Vodnikin lisäksi edustanut Zorki Krasnojarskia, Volga Uljanovskia sekä Dynamo Kazania. Venäjän kovatasoisessa Super-liigassa otteluita miehelle on kertynyt 165.

Hyvälyöntinen Artem viihtyy sekä hyökkääjänä että hyökkäävänä keskikenttäpelaajana. Hän saapui Mikkeliin maanantaina ja harjoitteli joukkueen mukana ensimmäistä kertaa tänään.

”Olen tosi iloinen päästessäni mukaan hyvään joukkueeseen. Kaikki tuntuu toimivan seurassa hienosti ja joukkueen meno tuntui äskeisissä harjoituksissa hyvältä. Tulen tekemään kaikkeni joukkueen eteen, uskon että viihdyn hienosti Kamppareissa ja Mikkelissä” tuumi Artem tiistain treenien päätteeksi.

Päävalmentaja Antero Levänen oli silminnähden tyytyväinen uuteen seuran uuteen hankintaan. ”Meno jäällä vaikutti todella hyvältä. Uskon että Artjem istuu joukkueeseen mainiosti. Hän tuo kokoonpanoomme leveyttä ja paikkaa tiettyjä siinä olleita puutteita. Uskon että hän tuo tuntuvasti lisää voimaa hyökkäyspäähän”

Artemin ensiesiintyminen Mustissa tapahtuu huomenna keskiviikkona kun Kampparit pelaa harjoitusottelun Veiterän kanssa Lappeenrannassa.

Tervetuloa Mikkeliin – Dobro pozhalovat’ v Mikkeli Artem!

Lauri Tikanoja