Anssi Mokko vahvistaa Kamppareita

20.08.2023 | Bandyliiga, Etusivu, Yleinen

Nuori Kamppariryhmä saa vahvistusta Torniosta

 

Anssi Mokko, 27 on solminut tänään pelaajasopimuksen Kamppareiden kanssa.

 

Anssi Mokko aloitti toukokuussa työt Mikkelissä UPM:n palveluksessa ja liittyi jo keväällä edustuksen treeniryhmään. Mokon vankka pelikokemus ja hyvä persoona täydentävät mainiosti nuorta Kamppariryhmää.

 

Vankan kokemuksen miesten peleistä omaava Anssi on urallaan edustanut Tornion Palloveikkoja, HT-Bandyä ja LRK:ta. Kuntoa ja luistelua on ylläpidetty monipuolisella kuntoilulla ja urheilulla. Hyvä luistelutuntuma on kaukalopallon ansiota.

 

Millä miettein olet palaamassa jääpallokentille ja liittymässä nuoreen ryhmään?

 

No oikein hyvällä, avoimella mielellä! Onpa kiva päästä taas pelaamaan. Täällä on alkamassa erittäin mielenkiintoinen projekti edustuksen uudistuessa rajusti. Rennolla mielellä, mutta toki tosissaan lähdetään alkavaan kauteen.

Kun uusi työpaikka löytyi Mikkelistä, tuli heti mieleen että onpas mukavaa että paikkakunnalla pelataan jääpalloa ja siitähän se sitten lähti. Nyt on kesä treenattu innokkaan ryhmän mukana ja omin päin monipuolisesti. Erittäin hyvältä tuntuu.

 

Miltä Mikkeli vaikuttaa asuinpaikkana?

 

Toki pikkuisen tunsin paikkaa, kun täällä oli käynyt pelaamassa, mutta alusta asti olen viihtynyt todella hyvin. Työpaikka on Pelloksella, mutta asustelen Savisillassa, mukavasti muutaman minuutin päässä keskustasta.

Oikein mukava kaupunki!

 

Kampparit ja mikkeliläinen jääpalloväki toivottavat Sinut lämpimästi tervetulleeksi!

 

Teksti ja kuva: Lauri Tikanoja