Alpo Kaartinen palaa lauantaina tositoimiin!

07.01.2020 | Bandyliiga

Tiistaipäivä toi loistavia uutisia Kampparileiriin – Kokeneen Kampparipuolustaja Alpo Kaartisen jatko Mustassa paidassa sai varmistuksen. Alpo vahvistaa Kamppareita jo tämän viikon lauantaina kun Botnia saapuu Hänskiin!  Sopimus on voimassa kuluvan kauden loppuun.

Kaartinen on treenannut syksystä asti tiiviisti joukkueen mukana, mutta työkuviot ovat estäneet pelaamisen alkukauden aikana. Loppukauden ohjelma on saatu nyt rustattua sille mallille, että Keskussairaalassa työskentelevä #37 on valmis tekemään ”come-back’in”

  • Olen treenannut joukkueen mukana, ja totta kai, tosipeleihin pääsy on poltellut kovastikin. Kunto on hyvä ja kroppa on itse asiassa paremmassa tikissä kuin pitkään aikaan. Onhan se hienoa päästä pelaamaan!

400 pääsarjaottelun rajapyykkiä lähestyvä Alpo tuo kokemusta ja laajuutta joukkueeseen. Antero Levänen on tyytyväinen loppukaudeksi solmittuun sopimukseen;

  • Tätä on odotettu jo jonkin aikaa. Alpo on hyvässä kunnossa ja tuo meidän rinkiin hyvän lisän. Hieno homma, että saatiin vihreää valoa työkuvioiden suotuisalle järjestelemiselle.

Tervetuloa takaisin, Alpo!

Teksti: Lauri Tikanoja, kuva: Kontrastia/Pihla Liukkonen