Akilles terävämpi perjantai-iltana Porvoossa

eroakiireesta.fi RAPORTTI

Akilles – Kampparit 6-2 (3-1) Porvoo, Pallokenttä

Kampparit taipui Akillekselle perjantai-illan pelissä Porvoossa

Kampparit matkasi perjantaina Akilleksen vieraaksi Porvooseen. Akilles oli saanut viime viikonlopun Porin reissun jäljiltä luistimensa kuntoon ja sen peli kulki mainiosti.

Kampparivalmentaja Ola Manninen kommentoi heti pelin jälkeen;

”Hyvä ja vauhdikas peli hyvissä olosuhteissa tänään. Akilles oli tänään hyvä ja me ei oltu ihan olla vielä valmiita haastamaan. Ajoituksissa on parantamisen varaa, harhasyöttöjä ja jäähyjä tulee liikaa, mutta kuten sanottu, parempi voitti kyllä tänään. Matka jatkuu ja sunnuntaina on seuraava kova vastus Helsigissä kun mennään Kallioon IFK:n vieraaksi”

Ottelun alkuun Akilles osui kahdesti kulmalyönnistä Andreas Flinckin ja Rasmus Kettusen toimesta, kunnes Santeri Laitinen kavensi rankkarista 24. minuutin kohdalla. Akilleksen 3-1 taukojohdoksi teki 26.minuutin kohdalla Matti Vainio.

Toinen jakso jatkui Akilleksen viedessä peliä ja Denis sadakov ja William Skog kasvattivat kotijoukkueen johdon jo 5-1:een.

65. peliminuutin kohdalla Ilya Sokolov kavensi pelin Kimmo Huotelinin syötöstä, mutta Denis Sadakov sinetöi illan toisellaan kymmenisen minuuttia ennen pelin päättymistä loppunumerot 6-2.

Kampparit  jatkaa siis sunnuntaina klo 13.00 Helsingin Kalliossa HIFK:n vieraana – Tervetuloa kannustamaan Mustat voittoon!

Teksti: Lauri Tikanoja

Ennakot ja otteluraportit tarjoaa: