Akilles oli vahvempi ja selvitti tiensä Cup-finaaliin

Suomen Cup, Oulu

Akilles – Kampparit 8-2 (3-0)

Kamppareista ei ollut vielä haastamaan hallitsevaa mestaria Akillesta ja porvoolaiset selvittivät tiensä 6.1. pelattavaan Suomen Cup-finaaliin.

Akilles oli alkuvihellyksestä alkaen terävä, eikä Kampparit päässyt rakentamaan omaa peliään. Porvoolaisten terävä ja hyväliikkeinen yläviisikko teki pelin Mustille hankalaksi ja Kampparit sortui jäähyilyyn.

Andreas Flinck onnistui ensi jaksolla maalinteossa kahdesti ja Rasmus Kettunen kerran. Jakson loppupuolella Kamppareilla oli parempi jaksonsa, mutta kaivattuja kavennuksia ei saatu aikaiseksi. Taukonumerot Akillekselle 3-0.

Toisella jaksolla Kampparit jatkoi hyvää yrittämistä, mutta kokenut Akilles oli Mustia tehokkaampi. Akilles onnistui maalinteossa peräti viidesti, Kamppareiden maalit tekivät Karo Liimatainen ja Kimmo Huotelin.

Kampparivalmentaja Olli Manninen myönsi Akilleksen paremmuuden;

”Akilles oli kyllä tänään vahvempi. Alussa ei oltu ihan valmiina ja Akilles pääsi rokottamaan. Jäähyily sotki osaltaan pahasti meidän peliä. Akilleksen yläviisikko on valtavan vahva ja sulki vahvasti ylhäältä meidän pelin rakentamisen. Loppunumerot ei ihan kerro koko totuutta, lopussa pääsi ero repsahtamaan turhan isoksi.  Arvokasta kokemusta saatiin kuitenkin meidän nuorelle kaartille ja koko joukkueelle. Viikonloppu kokonaisuudessaan antoi meille hurjan paljon hyvää informaatiota ja oli uudistuneelle joukkueelle tosi hyvä startti”.

Maalivahtiosasto onnistui viikonlopun pelissä mainiosti, Eetu Sviili ja Jere Korhonen pelasivat kolmessa ottelussa tasaminuutit, tänään ennalta sovitusti Korhonen ensimmäisen ja Sviili toisen puoliajan. Molempien veskareiden otteet osoittivat, että maalivahtipelistä ei tarvitse valmennuksen olla huolissaan. Lisäksi rinkiin kuuluu kolmantena maalivahtina huippulahjakas 17-vuotias Lasse Korhonen.

Bandyliiga käynnistyy perjantaina 20.11. Kampparit avaa Lappeenrannassa Veiterän vieraana.

Kotiyleisönsä edessä uudistunut Kamppari-joukkue esiintyy  ensimmäisen kerran sunnuntaina 22.11. kello 15.00, vieraaksi saapuu HIFK Helsingistä.

-LT-