Akilles Kamppareita terävämpi Cup’in päätöspelissä

Suomen Cup, Oulu – Kampparit – Akilles 1-3 (1-1)

Suomen Cup päättyi Kamppareiden osalta sunnuntaiaamupäivän pelissä 1-3 (1-1) tappioon Akillesta vastaan lohkon kärkikamppailussa. Näin Cup-finaaliin etenevät Akilles ja oman lohkonsa murskaavasti voittanut Veiterä.

Nuori Kampparijoukkue taisteli Akillesta vastaan hyvin, ja vaikka Akilles oli pelissä enemmän pallolla, Kamppareiden kenttä toimi pääasiassa hyvin, eikä Akilles päässyt pahoille paikoille kohtuuttoman usein.

Kampparivalmentaja Antero Levänen harmitteli ensimmäisen jakson loppupuolen tuplajäähyä, jonka aikana Akilles tuli tasoihin. ”Oltiin hyvin pelissä mukana eka jakso, ja toisellakin meillä oli Akilleksen 1-2 maalin jälkeen hyvä paikka tasoittaa, mutta se hassattiin. Lisäksi meiltä vietiin mielestäni selvä rankkari. Mutta kaiken kaikkiaan, ihan o.k. peli meiltä tähän paikkaan.

Koko Cup-viikonlopun anti oli tuloksellisesti hyvä. Nuorelle kaartille saatiin hyvin peliminuutteja ja koko ryhmälle arvokasta ison jään tuntumaa.

Antero Levänen kehui erikoisesti nelikon Lempinen-Kaivola-Liukkonen-Sokolov olevan hyvässä iskussa ja odottavansa herroilta paljon alkavassa liigassa.

Joukkueesta olivat koko viikonlopun työ- ja muiden esteiden takia poissa Kimmo Huotelin, Joni Maaranen, Alpo Kaartinen, Ville Särkkä sekä Santeri Laitinen, joka toipuu jalkavammastaan lähelle vuodenvaihdetta.

Levänen harmittelee kuitenkin liigakauteen valmistautumisen joka syksyistä haastetta;

”Vaikka tuloksellisesti tämäkin viikonloppu oli suht’ positiivinen, on tavattoman hankalaa saada ennen sarjan alkua sellaisia ehjiä treenipelejä joukkueena, jolloin voitaisiin hioa liigakuviota kuntoon.

Nyt vielä uudelleen lämpenevät kelit saattavat hankaloittaa arkeamme, kun Hänskin kuntoon saaminen näyttää varsin epävarmalta. Onneksi Varkaudessa jäädytys on hyvällä mallilla ja Kämäri alkaa olla kunnossa”

Seuraavan kerran Kampparit pelaakin Varkaudessa ensi lauantaina WP35:ttä vastaan.

Suunnitelmien mukaan Hänskissä pitäisi päästä pelaamaan harjoitusottelu perjantaina 9.11. ja Bandyliiga käynnistyy viikkoa myöhemmin, perjantaina 16.11. Tuolloin Hänskiin saapuu vieraaksi JPS.

Lauri Tikanoja