WP 35 kaatui perjantai-illan harjoitusottelussa

WP 35 – Kampparit 1-7 (1-1), Varkaus, Kämäri

Kampparit matkasi perjantai-illaksi maanantain tapaan Varkauteen WP:n vieraaksi, koska Mikkelin Hänskissä ei vielä luistella – Valoa on tunnelin päässä kuitenkin näkyvissä; jos kaikki menee putkeen, päästään Hänskissäkin luistelemaan alkuviikosta!

Bandyliiga puolestaan pyörähtää mikkeliläisten osalta käyntiin jo ensi perjantaina, jolloin vieraaksi Hänskiin saapuu JPS (säävaraus).

Illan ottelun ensimmäinen jakso oli vähän väsynyttä ja vaisua, tasaista vääntöä jossa kotijoukkue WP 35 oli aktiivisempi halliten hienokseltaan peliä. Puoliaikatulos oli 1-1, Kamppareiden maalin teki Henrik Honkanen.

Toinen puoliaika olikin sitten täysin Kamppareiden.  Mustien peli alkoi kulkemaan ja WP putosi kyydistä. Kampparit osui kolmevarttisella kuudesti, ja loppunumerot kirjattiin lopulta 1-7.

Kampparivalmentaja Olli Manninen oli tyytyväinen joukkueensa toisen jakson tason nostoon; ”Oltiin toisella jaksolla paljon paremmin hereillä, syötöt alkoivat napsua paremmin lapaan ja otettiin peli haltuun”.

Kamppareiden toisen jakson osumista vastasivat Henrik Honkanen, Kimmo Huotelin 2, Vili Korhonen, Iisakki Kaivola ja Esko Liukkonen.

Kampparit pyrkii saamaan ennen ensi perjantain liiga-avausta vielä harjoitusottelun Mikkeliin, mutta Hänskin kuntoon saaminen ratkaisee viimeisen viikon valmistautumisohjelman. Jos Mikkeliin saadaan treenipeli,  kerromme siitä välittömästi Kampparimedioissa.

Teksti: Lauri Tikanoja