3. Välierä Kampparit-Veiterä, Hänskissä 1.3. klo 18.30!

27.02.2017 | Bandyliiga

Kampparit ja Veiterä ovat molemmat taistelleet kahdesta ensimmäisestä välieräottelusta kotivoitot.

Ehjän 90-minuutisen pelaaminen ei ole kummaltakaan joukkueelta vielä onnistunut. Otteluiden alut on vienyt Veiterä, mutta jostakin syystä sen ote ei ole kestänyt koko otteluiden aikaa. Kampparit on molemmissa väännöissä herännyt ja löytänyt tehot vasta toisella puoliajalla. Ensimmäinen osaottelu kääntyi Kamppareille pelin lopussa ja toisessa näytti käyvän samoin. Veiterän Janne Hauska ratkaisi kuitenkin toisen osaottelun loppuhetkien maaleillaan omilleen.

Kolmas kamppailu keskiviikkona Mikkelissä tulee viemään jomman kumman joukkueen lähelle finaalipaikkaa, sillä voitolla tienaa kaksi mahdollisuutta ratkaista sarja hyväkseen seuraavissa, 4. ja mahdollisessa 5. osaottelussa.

Kamppareiden lähtökohdat keskiviikon peliin ovat haastavat. Riveistä puuttuvat Santeri Laitinen ja mahdollisesti myös ensimmäisessä välieräottelussa kipeän osuman saanut Juho ”Lipi” Liukkonen. Pitkään sairastellut Kimmo Huotelin sen sijaan pääsee peli peliltä paremmin pelirytmiin mukaan. Tuomas Liukkosen rooli pelintekijänä korostuu mikäli Lipi on poissa rivistä. Kalle Lempisen, Artem Shekhovtsovin ja Iisakki Kaivolan onnistumiset viimeistelyssä ja myös alaspäin pelaamisessa näyttelevät suurta roolia lopputuloksen kannalta.

Veiterä on ollut parhaimmillaan erittäin vaarallinen ja tehokas koko loppukauden ajan. Koko veljestrio-Hauskan panos on ollut suuri. Kolmikko pystyy ratkaisemaan pelejä ja herättämään ryhmänsä taisteluun tiukassa paikassa. Taitavasti paitsiolinjan rajamailla palloja hakeva Hauska on nuoren Emil Fedorovin kanssa ollut Veiterän vaarallisin akseli.

Isossa roolissa keskiviikkonakin tulee olemaan tuomarilinjan pitäminen ja tuomaripelin yleinen onnistuminen. Sarjan ensimmäinen ottelu oli karata pahasti tuomareiden käsistä, ja molemmissa peleissä on tehty luvattoman paljon paitsiomaaleja. Pelin sujumisen ja turvallisena pysymisen kannalta toivottakoon nappisuorituksia ja jämäkkää linjanpitoa myös oikeudenjakajille.

Keskiviikkoillalle Mikkeliin on luvassa nollan tuntumassa olevaa lämpötilaa ja lumisateen mahdollisuus näyttää ainakin tällä hetkellä olevan kohtalaisen suuri.

Kampparit toivottaa kotiyleisönsä ja lappeenrantalaisen jääpalloväen keskiviikkona tervetulleeksi Hänskiin!

KAMPPARIT – VEITERÄ Hänskissä keskiviikkona 1.3. kello 18.30

Pääsyliput 10/5€, Kamppareiden kausikortilla pääsee peliin!

Kari Nuolinko ”striimaa” ottelun suorana YouTube-kanavallaan :

https://www.youtube.com/channel/UCpAXsmD1d47toP35EbNwfJg

-LT-