Kampparit P15-valkoinen joukkue voitti Haastajaturnauksen

17.03.2019 | Juniorit

P15- ikäisten haastajaturnaus järjestettiin Varkaudessa 16.3.-17.3.-19. Joukkueessa oli mukana 5 P13 -ikäisten pelaajaa.

Joukkueen ensimmäinen vastustaja lauantaiaamuna oli Ruotsista saakka turnaukseen osallistunut Helenelundin joukkue.

Pelissä oli havaittavissa pientä jännitystä ja vaikean alun jälkeen peli lopulta päättyi Kamppareiden voittoon lukemin 1-2.

Toisessa pelissä Botnia/valkoista vastaan oltiin liikkeellä paremmalla jalalla ja peli päättyi lukemiin 5-3.

Lauantai-illan viimeisessä pelissä vastassa oli Veiterä. Pelissä oli väsymystä havaittavissa ja oltiin raskaalla jalalla liikkeellä ja joukkue kärsi 2-4 tappion.

Sunnuntaiaamun ensimmäinen vastustaja oli WP35. Sankka lumisade haittasi peliä, mutta Kamppareilla oli halua voittaa, ja joukkue vei lopulta voiton selkein numeroin 0-7

Päivän viimeisen pelin panokset olivat kovat, voittamalla peli varmistettaisiin turnausvoitto. Veiterä/valkoinen antoi kovan vastuksen, mutta Kampparit puolusti hyvin ja pelin loppulukemat olivat 0-2 Kamppareille.

Maalinteossa onnistuivat; Eetu Rauhala, Viljami Kumela, Jere Immonen, Topi Montonen, Onni Putkonen, Joona Hokkanen.

5.-6.-luokkalaisten jääpalloturnaus pelattiin keskiviikkona 13.3.

13.03.2019 | Etusivu, Juniorit, Yleinen

Keskiviikkona 13.3 pelattiin 5.-6.-luokkalaisten jääpalloturnaus Hänskissä. Turnaukseen osallistui 11 tyttöjen joukkuetta ja 12 poikien joukkuetta 13:sta eri koulusta.

Tyttöjen mestaruuden voitti Päämajakoulun joukkue ja poikien mestaruuden Rantakylä.

Poikien tulokset:

5-6 luokkien tulokset 2019, pojat

Tyttöjen tulokset:

5-6 luokkien tulokset 2019, tytöt

 

Tyttöjen mestarit – Päämajakoulu:

 

Poikien mestarit – Rantakylä:

 

3.-4.-luokkalaisten jääpalloturnaus pelattiin tiistaina 12.3.

13.03.2019 | Etusivu, Juniorit, Yleinen

Tiistaina 12.3 pelattiin 3.-4.-luokkalaisten jääpalloturnaus Hänskissä. Turnaukseen osallistui 11 tyttöjen joukkuetta ja 13 poikien joukkuetta 14 eri koulusta.

Tyttöjen mestaruuden voitti Lähemäen koulun 2. joukkue ja poikien mestaruuden Päämajakoulu.

 

Poikien tulokset:

3-4 luokkien tulokset 2019, pojat

Tyttöjen tulokset:

3-4 luokkien tulokset 2019, tytöt

 

Tyttöjen mestaruusjoukkue – Lähemäen koululun 2. joukkue:

Poikien mestaruusjoukkue – Päämajakoulu:

 

 

 

 

Perinteinen OP:n isännöimä koululaisjääpalloturnaus Hänskissä 12.-13. maaliskuuta!

11.03.2019 | Etusivu, Juniorit, Yleinen

Mikkelin Kampparit ja Suur-Savon Osuuspankki järjestävät yhteistyössä ison koululaisturnauksen

Mikkelin Kampparit ja Suur-Savon Osuuspankki jatkavat monivuotista yhteistyötä jääpalloturnauksen tiimoilta. Mikkelin Hänskissä nähdään 12.-13. maaliskuuta 23. perättäinen koululaisjääpalloturnaus. Mukana on 47 joukkuetta 14 eri Mikkelin alueen koulusta.  Sarjat ovat 3-4-luokkalaisille ja 5-6-luokkalaisille tytöille ja pojille. Kimmo Huotelin Kamppareista toteaa, että ilmoittautuneiden joukkueiden määrä on kasvanut monta vuotta ja tänä vuonna tehtiin jälleen uusi ennätys. Tapahtuma on yksi suurimmista Suomessa järjestetyistä jääpallotapahtumista

Suur-Savon Osuuspankin markkinointipäällikkö Tarja Wasenius kiittelee Kamppareita hyvästä yhteistyöstä: ”Pankin yhteiskuntavastuu tarkoittaa alueellisena toimijana vahvaa roolia. Meidän painopisteessä on entistä tiiviimmin toimialueemme lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen. Mahtavaa olla mukana tässä perinteikkäässä jääpalloturnauksessa!”

Tervetuloa seuraamaan pelejä tiistaina 12.3. ja keskiviikkona 13.3. klo 9.00 alkaen Hänskin tekojäälle!

Kampparit P15- musta joukkue SM-pronssille

10.03.2019 | Juniorit

 

P15- ikäisten lopputurnaus järjestettiin Oulussa 8.3.-10.3. Joukkue matkusti Ouluun perjantaina pelaten ensimmäisen pelin heti iltapäivällä, jossa vastassa oli kotijoukkue LRK/OLSYJ. Kamppareiden peli ei ollut omalla tasolla ja joukkue kärsi 1-3 tappion.

Toisessa pelissä Akillesta vastaan oltiin liikkeellä paremmalla jalalla ja peli päättyi lukemiin 7-2.

Lauantain pelissä kohdattiin Narukerä. Peli kulki jo paremmin ja loppulukemat olivat 15-0 Kamppareille. Illan välierässä kohdattiin Botnia sininen. Tässä ottelussa Kampparit pelasi puolustaen joukkueena ja tarjosi tiukan vastuksen Botnialle. Lukemat jäivät pieniksi (1-3) hyvän pelin ansiosta.

Kampparit menivät pronssiotteluun ja vastaan saatiin uudelleen  LRK/OLSYJ. Joukkue lähti hakemaan pelistä ensimmäistä SM-mitalia. Peli olikin Kamppareiden hallinnassa, pelattiin joukkueena hyvällä asenteella. Loppulukemat 3-10.

Maalinteossa onnistuivat: Aapo Pulkkinen, Jaakko Järvinen, Leevi Attenberg, Akseli Väisänen, Eetu Rauhala ja Vili Varis.