eroakiireesta.fi ENNAKKO Kampparit-JPS perjantaina 27.11. kl0

25.11.2020 | Bandyliiga, Yleinen

eroakiireesta.fi- ENNAKKO, KAMPPARIT – JPS Hänskissä perjantaina 27.11. kello 18.30

Kampparit pelaa perjantaina kauden toisen Bandyliigapelinsä kun se saa Hänskiin vieraita Jyväskylästä – tervetuloa JPS!

Kuva: Kampparit/arkisto

Kampparit avasi sunnuntaina kauden kotivoitolla kukistettuaan HIFK:n vauhdikkaassa alkukauden kamppailussa 7-3 (3-1). Uudistuneen Kampparijoukkueen pelissä oli paljon hyvää, mutta paljon parannettavaakin vielä löytyy, kuten valmennus IFK-pelin jälkeen totesi.

Pirteästi kauden kahdella kotivoitolla (Narukerä  8-2 ja Botnia 6-2) avannut viime kevään pronssijoukkue JPS on hyvä kuntomittari Mustille. Joukkueiden väliset ottelut ovat viime vuosina olleet tiukkoja ja tasaisia. Hyvin luisteleva ja fyysinen JPS tulee olemaan tälläkin kaudella vahvasti tyrkyllä neljän joukkoon – kuten toki Kampparitkin…

Avausottelu ja pelit ennen sarjan alkua ovat osoittaneet Kamppareiden nuorennusleikkauksen olevan hyvässä vauhdissa. Pelaavassa kokoonpanossa on joukko lupaavia seuran omia nuoria, jotka ovat ottaneet isoja harppauksia eteenpäin- Topi Saukkonen on pelannut liberon tonttinsa mainiosti, Karo Liimatainen pelaa tehokkasti kahteen suuntaan ja tehoja syntyy. Elmeri Hämäläinen avasi IFK:ta vastaan maalitilinsä ja parantaa peli peliltä, kuten myös Aki Manninen ja Aapo Pulkkinen.

Joukkueen kokeneemmassa siivessä Iisakki Kaivola on pelannut mainiosti. Sami Mikkola on puolustuksen avainpelaajia. Hauskan veljestrio on osoittautunut odotetun arvokkaaksi vahvistukseksi joukkueelle – Tomi tekee tutun tehokkaasti peliä, Janne karvaa ja tekee maaleja ja Vallu tekee ihan mitä vaan valmennus kulloinkin toivoo. ”Kapu” Huotelin on hyvässä iskussa, rakentaa tehokkaasti peliä ja kehittää ympärillä oppia imevää nuorisoa.

Jyväskyläläisten tehomiehiä kauden ensimmäisissä otteluissa ovat olleet Tuukka Ässämäki, Riku Hämäläinen ja Jasu Koljonen. Mikkeliläisittäin mielenkiintoisia seurattavia Jipsin riveissä ovat aina ex-kampparit, joita tällä hetkellä on Sampsa Purhonen ja Jaakko Manninen. Yllättäen kesällä Jyväskylään loikannut Ville Hämäläinen ei alkukaudella ole päässyt pelaamaan.

Perjantai-illalle on luvassa hyvää säätä: Lämpötila on nollan vaiheilla, sateita ei ole luvassa.

KORONAN EHDOILLA HÄNSKISSÄKIN, KÄYTÄTHÄN KASVOMASKIA!

Kampparit seuraa tarkasti koronatilannetta ja noudattaa kaikessa toiminnassa ottelutapahtumat mukaan lukien äärimmäistä varovaisuutta ja Jääpalloliiton sekä ESSOTEn ohjeistusta.

-Tulethan vain terveenä!

-Vältäthän kaikin mahdollisin tavoin lähikontakteja.

-Yleisön toivotaan käyttävän kasvomaskia katsomoissa sekä asioidessaan myyntipisteillä.

Ulkoilmassa ja Hänskissä ylipäätään on hyvä mahdollisuus pitää etäisyydet ja seurata turvallisesti otteluita.

Mahdollisiin kysymyksiin koronaan ja turvallisuusasioihin liittyen lisätietoa antaa turvallisuuspäällikkö Mikko Romo, puhelin 045 238 2568

PÄÄSYLIPUT

Kampparit toivoo mahdollisimman monen tukevan seuraa ja hankkimaan kausikortin hintaan 50€,  myynnissä Hänskissä ottelutapahtumissa, Kamppari-toimistolla sekä Hockey Bace-myymälässä.

Koronatilanteen vuoksi toivomme, että yleisö ei ostaisi yksittäisiä pääsylippuja paikan päältä, vaan hankkisi ne ennakkoon netistä.    Pyrimme saamaan perjantaina 27.11. lipunmyynnin käynnistymään osoitteessa:

Nettilippu

LIVE-STREAM NETISSÄ

Tämän ottelun, kuten kaikki tämän kauden kotiottelut voi seurata suorana YouTube- kanavalla Kari Nuolinko

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan viihdyttävää liigakamppailua ja kannustamaan Kampparit voittoon!

 

KAMPPARIT – JPS, Hänskissä perjantaina 27.11. klo 18.30

Teksti: Lauri Tikanoja

 

 

 

Kampparit avasi kauden voitolla IFK:sta

Kampparit – HIFK 7-3 (3-1)

Hyvissä olosuhteissa pelattu Hänskin liigakauden avaus oli odotetun tasainen ja vauhdikas kamppailu, josta Kampparit otti arvokkaat avauspisteet.

Ensimmäinen jakso oli tasainen, IFK tuli tapansa mukaan hyvällä intensiteetillä peliin ja näytti tekevän urakasta Kamppareille vaikean. Helsinkiläisillä oli ensimmäisellä jaksolla paljon hyviä tekopaikkoja jotka Kampparipuolustus ja maalissa mainion pelin pelannut Eetu Sviili onnistuivat torjumaan. Kamppareiden puolustus piti ja nuori Karo Liimatainen onnistui maalinteossa kahdesti, ensin Kimmo Huotelinin mainiosta läpisyötöstä ja toisen kerran kulman jälkitilanteesta. IFK:n Aku Ojanen kavensi kulmalyönnistä pelin 2-1:een ja Iisakki Kaivola puolestaan täräytti Kamppareiden taukojohdoksi 3-1.

”Pelin juonelle oli oleellista, kumpi saa pelissä kaulan. Tällä kertaa se onnistui meiltä ja muutti vähän pelin luonnetta. Saatiin pari maalia eteen ja oltiin aika hyvin pelin päällä, mutta sitten vähän herpaannuttiin ja IFK olisi hyvinkin voinut olla tauolla tasoissa. Taukojohto oli tärkeä.” tuumi Antero Levänen pelin jälkeen.

Toisen jakson alkuun Kampparit tuli vauhdikkaasti ja loi tukun kulmalyöntejä ja kaarella jatkettiin myös tehokkaasti – Kimmo Huotelin vei ensin Mustat 4-1 johtoon ja Valtteri hauska kasvatti numerot jo 5-1:een kun toista jaksoa oli pelattu vartti. Tunnin kohdalla Kampparit antoi ensimmäisen jakson tapaan ohjat IFK:lle, mutta seuraava maali nähtiin kuitenkin IFK:n päädyssä pirteästi pelanneen Elmeri Hämäläisen viimeisteltyä vastahyökkäyksen päätteeksi 6-1 osuman. Maali oli Elmerin ensimmäinen liigaosuma – Onnea E.H.!

Pelin ratkettua Kampparit peruutteli ja IFK kavensi kahdella erikoistilannemaalilla, Patrik Huber kulmasta ja Santeri ”Ässä” Laitinen rankkarista pelin 6-3:een, mutta Janne Hauska sinetöi kotivoiton viime minuuttien rankkarimaalilla. Tärkeä avausvoitto ja arvokkaat pisteet Kamppareille voittonumeroin 7-3.

Kampparikapteeni Kimmo Huotelin oli mainiolla pelipäällä, teki hurjan määrän töitä ja tehot 1+2

IFK-luotsi Juha Laitinen harmitteli joukkueensa vähäistä jäätuntumaa, mutta näki omiensa esityksessä hyvääkin:

”Helsingin jäätilanne on ollut surkea ja emme ole päässeet treenaamaan isolla jäällä ollenkaan. Ainoa tuntuma isoon jäähän on saatu ollut Cup-peleissä ja eilisessä sarjaottelu. Siihen nähden oltiin kuitenkin varsinkin ekalla jaksolla hyvin pelissä mukana. Pystyttiin luomaan paikkoja ja tuomaan palloa ylös mutta oltiin luokattoman huonoja päätyrajapelissä. Olisi pitänyt pystyä vääntämään päädystä paljon enemmän kulmia. Kunhan päästään treenaamaan ja saadaan 90 minuutin pelejä lisää, tullaan parantamaan varmasti. Kampparit oli tänään erikoistilanteissa tosi tehokas.”

Antero Levänen oli samoilla linjoilla:

”HIFK oli varsinkin ensimmäisellä jaksolla vaarallinen ja pelissä olisi voinut käydä toisinkin. Meidän päätyrajapelaaminen parani puolestaan tänään tuntuvasti ja kyllähän meillä on tällä hetkellä hyvin lyöntivoimaa viivalle, molemmilla puolilla. Parannettavaa on joukkuepelissä vielä paljon, mutta näkisin että kaiken kaikkiaan esitys oli o.k. Voitto oli tärkeä varsinkin henkisesti. Joukkue on uusiutunut paljon varsinkin nuorempi, kokemattomampi kaarti sai tärkeää uskoa omaan tekemiseen”

Otteluisäntänä toimineen Hockey Basen tarjoamaa ottelua seurasi mainioissa olosuhteissa noin 550 katsojaa. Raati palkitsi ottelun parhaina pelaajina nuoret Karo Liimataisen (Kampparit) ja Leevi Laitisen (HIFK).

Kampparit jatkaa ensi perjantaina 27.11. kotikentällä saaden vieraakseen Hänskiin kahdella voitolla sarjan avanneen JPS:n Jyväskylästä. Ensi sunnuntaina 29.11. Mustat matkaa Helsinkiin Botnian vieraaksi.

Kampparit – JPS, perjantaina 27.11. Hänskissä alkaen kello 18.30. Tervetuloa!

Teksti: Lauri Tikanoja, kuvat Iiro Pekonen

 

 

 

 

 

 

Hockey Base-ENNAKKO: Bandyliiga käyntiin, sunnuntaina Kampparit-HIFK

Kotimaisen Bandyliigan piti käynnistyä Kamppareiden osalta huomenna perjantaina Veiterän vieraana Lappeenrannassa mutta Kisapuiston jää petti ja ottelu on valitettavasti peruttu.

MIKKELIN LIIGA-AVAUS SUNNUNTAINA

Sunnuntaina Kampparit avaa kauden kotonaan, kun se saa HIFK:n vieraakseen Hänskiin.

Toivotaan että Hänskin jää ja sen maalatut rajat kestää lämpimän sään ja kovat sateet!

Kampparit on valmiina sarjakauden alkuun ja uudistunut joukkue lähtee luottavaisena kauteen. Valmistautuminen on tehty koronan ehdoilla, perinteisten Ruotsin leiritysten pois jääminen on vaikuttanut syksyn tekemiseen. Ison jään tuntumaa on kuitenkin saatu kotimaassa kohtalaisen hyvin. Täysimittaisia harjoitusotteluita on pelattu Suomen Cup mukaan lukien puolenkymmentä ja Hänskissä on päästy treenaamaan nyt toista viikkoa.

JOUKKUE

Kampparit on uudistunut viime kaudesta paljon. Santeri Laitinen siirtyi työn perässä etelään (HIFK), Esko Liukkonen vaihtoi Veiterän vihreään paitaan ja Juuso Tervonen muutti Ruotsiin (Åby Tjureda). Alpo Kaartinen puolestaan päätti komean peliuransa työ- ja perheasioiden johdosta. Eetu Karhusen ja Jari Purovirran kohdalla peliuran jatkumiselle kirjataan vielä kysymysmerkki.

Tulopuolella Mustat on saanut takaisin Hauskan huikean veljestrion (Janne, Tomi ja Valtteri) Lappeenrannasta. Eetu Sviili palasi Ruotsista maaliin ja lisäksi joukkueen uusina sopimuspelaajina nähdään tukku lupaavia omia nuoria, mm. 16-vuotias Aapo Pulkkinen, Aki Manninen (17), Elmeri Hämäläinen, Karo Liimatainen, Topi Saukkonen jne.

Juniorityö tuottaa hedelmää ja Kampparien hallittu sukupolvenvaihdos on käynnissä – edustusjoukkueen 19 sopimuspelaajasta peräti 10 mahtuu vielä nuorten joukkueisiin.

Kokeneemmasta kaartista Kimmo Huotelin ja Joni Maaranen lähtevät terveinä ja intoa uhkuen mahdollisesti viimeiseen Bandyliigakauteensa.

Kampparit, edustusjoukkue kaudella 2020-21

25       Eetu Sviili                       MV

32       Jere Korhonen P21         MV

35       Lasse Korhonen P21      MV

2         Joni Maaranen

4         Sami Mikkola

6         Tomi Hauska

7         Karo Liimatainen P21

12       Iisakki Kaivola

13       Severi Noponen P21

14       Kimmo Huotelin

15       Elmeri Hämäläinen P21

20       Aapo Pulkkinen P17

30       Jaakko Kyllönen

33       Topi Saukkonen P21

55       Janne Hauska

57       Valtteri Hauska

61       Aki Manninen P21

68       Ville Särkkä P21

88       Vili Korhonen P21

Sunnuntaina Hänskissä alkaen kello 15.00 KAMPPARIT – HIFK, Helsinki

HIFK lähtee totuttuun tapaan sarjaan rutinoidulla, kokeneella ryhmällä. Joukkueessa on toki mukana lupaavia nuoria. Tälle kaudelle joukkueen mikkeliläispitoisuus on tuplaantunut, Aku Ojasen ja Jaakko Liukkosen lisäksi ryhmään ovat liittyneet liigapaluun tauon jälkeen tekevä Joonas Janhunen sekä Mustien tehomiehiin viime kaudet kuulunut Santeri Laitinen. ”Ässä” näkyy kotiutuneen hyvin uuteen joukkueeseen ja oli Cupissa punapaitojen tehokkain.

Kampparit lähtee haastamaan IFK:ta näillä näillä näkymin terveenä ja parhaalla kokoonpanollaan. Odotettavissa on totutun tiukka vääntö sarjapisteistä!

Ennustukset lupaavat tällä hetkellä sunnuntai-iltapäivälle mainiota pelisäätä, sateet väistynevät ja tuuli tyyntyy, lämpötila 2-3 astetta plussalla.

OTTELUISÄNTÄNÄ Hockey Base

Sunnuntain ottelun Otteluisäntänä toimii Hockey Base,  joka tarjoaa ILMAISEN SISÄÄNPÄÄSYN otteluun ja lisäksi 400 ensimmäiselle MAKKARAN!

KORONAN EHDOILLA HÄNSKISSÄ

Kampparit seuraa tarkasti koronatilannetta ja noudattaa kaikessa toiminnassa ottelutapahtumat mukaan lukien äärimmäistä varovaisuutta ja Jääpalloliiton sekä ESSOTEn ohjeistusta.

Yleisön toivotaan käyttävän ottelutapahtumissa kasvomaskia aina ollessaan lähellä muita katsojia ja asioidessaan myyntipisteillä.  Vältäthän lähikontakteja.

Ulkoilmassa ja Hänskissä ylipäätään on hyvä mahdollisuus pitää etäisyydet ja seurata turvallisesti otteluita.

Mahdollisiin kysymyksiin koronaan ja turvallisuusasioihin liittyen lisätietoa antaa turvallisuuspäällikkö Mikko Romo, puhelin 045 238 2568.

PÄÄSYLIPUT

Ensimmäiseen kotipeliin ei pääsylippuja tarvita – kiitos Hockey Base!

Jatkossa Kampparit toivoo mahdollisimman monen tukevan seuraa ja hankkivan kausikortin hintaan 50€, myynnissä Kampparitoimistolla, Hockey Base-myymälässä sekä Hänskissä ottelutapahtumissa.

Yksittäiset pääsyliput voi jatkossa ostaa netissä, tästä tarkempaa tietoa ensi viikolla!

Tervetuloa!

Teksti: LT, kuvat: arkisto ja LT

 

 

Kampparit vahvempi harjoitusottelussa

Harjoitusottelu 11.11. Hänski,  Kampparit – WP35  9-2 (6-1)

Kampparit avasi kotipelikautensa tänään harjoitusottelulla hyväkuntoisella Hänskin jäällä.

Vastassa ollut WP35 oli ensimmäistä kertaa tällä kaudella isolla jäällä ja se näkyi tänään selkeästi. Ottelun alussa varkautelaisten hyvin luisteleva tehokaksikko Niko Nissinen-Juho Holopainen hätisteli kuitenkin useampaan otteeseen Mustien puolustusta.  Kampparit loi jakson edetessä suuren määrän erikoistilanteita ja oli niissä tehokas. Jakson kuudesta maalistaan Kampparit teki 4 erikoistilanteista. Taukonumerot 6-1 Kamppareille.

Toisella jaksolla Kampparit hallitsi peliä ja pelin tempo laski ensimmäisestä jaksosta. Palloa kierrätettiin paljon alakautta ja tekopaikkoja luotiin paljon, mutta varkautelaisten illan paras pelaaja Ari-Pekka Aho oli maalissa mainio ja venyi lukuisiin hyviin pelastuksiin. Kampparit osui jaksolla kolme kertaa ja WP kerran. Ottelun loppunumerot Mustille 9-2.

Kamppareiden tehomies oli Janne Hauska kolmella maalillaan. Kamppareiden puolustuksessa nuori libero Topi Saukkonen pelasi jämäkästi ja korjasi palkintoraadin palkinnon.

Kampparit jatkaa valmistautumista ensi viikon perjantaina käynnistyvään Bandyliigaan. Avausotteluun Kampparit matkaa Lappeenrantaan Veiterän vieraaksi.

Ensimmäinen kotipeli Kampparit-HIFK pelataan Hänskissä sunnuntaina 22.11. kello 15.00 alkaen, TERVETULOA!

-LT-

Hänski on kunnossa – keskiviikkona harjoitusottelu Kampparit-WP 35

10.11.2020 | Bandyliiga, Yleinen

Hänskin tekojää on saatu hyvään kuntoon – Kiitokset Mikkelin Kaupungin liikuntapalveluille!

Edustusjoukkue pääsi tänään tiistaina ensimmäistä kertaa harjoittelemaan kotikentällä ja huomenna pelataan harjoitusottelu, WP 35 Varkaudesta vieraaksi.

 

Kippari-Kimmoa hymyilytti kun Hänski saatiin kuntoon!

Harjoituspeli Kampparit – WP35 keskiviikkona Hänskissä kello 19.00 – Tervetuloa!

Otteluun on vapaa pääsy, Kampparikioski palvelee!