Kampparit osallistuu Kilometrikisaan

22.04.2018 | Etusivu, Yleinen

Pyöräily on erinomainen kesäharjoittelumuoto jääpalloilijoille. Siksi Kampparitkin osallistuu tänä vuonna Pyöräilykuntien verkosto ry:n ja Suomi Pyöräilee -kampanjan järjestämään Kilometrikisaan 1.5.-22.9.2018. Toiveena on, että mahdollisimman moni seuran jäsen liittyy joukkueeseen ja saamme leikkimieliseen kisaan runsaasti kilometrejä.

Kilometrikisassa poljetaan koko joukkueen voimin kisan aukioloaikana 1.5.-22.9.2018 niin paljon kuin mahdollista. Tavoite on kannustaa mahdollisimman monia oman seuran jäseniä osallistumaan kisaan yhteishengen ja kunnon kohottamiseksi.

Mukaan voi ilmoittautua lisää osallistujia koko kisan ajan, joten kilometrit voi kirjata myös takautuvasti. Mukaan hyväksytään kaikki kisan aikana poljetut kilometrit. Kilometrejä kertyy niin hyötyliikunnasta (esim. koulu- ja työmatkat), varsinaisista pyörätreeneistä sekä vapaa-ajan ja loma-ajan pyöräilyistä. Kaikki kilometrit ovat saman arvoisia. Pyritään pitämään Kilometrikisan tilanne ajan tasalla ainakin viikkotasolla eli kilometrit kirjattaisiin järjestelmään viikon kuluessa, jolloin kisaajat tietävät missä mennään. Näin kilpailu pysyy avoimena ja jokaisella on mahdollisuus voittoon. Mikäli pyörästä ei löydy matkamittaria, kilometrit on helppo mitata esim. puhelimen jollain treenisovelluksella, joka mittaa matkan GPS:n avulla.

Urheiluseurana Kampparit osallistuu valtakunnalliseen Kilometrikisaan tehosarjassa. Varsinaisesti ei lähdetä niinkään kilpailemaan muita joukkueita vastaan, vaan yritetään saada mahdollisimman paljon kilometrejä kasaan yksittäisille polkijoille, jolloin toki joukkueen kilometrimääräkin nousee. Kisataan siis seuran jäsenten kesken.

Kampparien Kilometrikisa-joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet. Erityisesti toivotaan juniorien ja toimijoiden innostuvan polkemisesta. Mukaan toivotaan toki myös edustusjoukkueen, naisten joukkueen sekä Suomisarja-joukkueen pelaajia. On hyvä muistaa, että tämä on leikkimielinen kisailu, jonka päätarkoitus on innostaa seuran jäseniä pyöräilemään ja nostaman kuntoa.

Palkintoja luvassa

Kilpailun päättymisen jälkeen Kampparit palkitsee eniten polkeneen toimijan (naisten ja miesten ”sarja”) sekä osallistujakannasta riippuen ainakin junioripelaajien ahkerimmat polkijat. ”Kisaamme” siis kilometreistä, ei poljetuista minuuteista, vaikka nekin toki voi järjestelmään kirjata. Kampparien sisäisen Kilometrikisan mestarit ratkotaan sen perusteella, kenellä on kirjattuna eniten kilometrejä. Kisa perustuu rehellisyyteen ja luottamukseen. Vain poljetut kilometrit merkataan.

Polkijan nimimerkin tulee olla tunnistettava ja kaikkien yhdistettävissä polkijaan (esim. Etunimi Sukunimi, P17 Matti, P15V Mikko). Jos huomaat, että jollain on hyvin samanlainen nimimerkki, muuta omaa nimimerkkiäsi, jotta sekaannuksia ei tule.

Yksillä tunnuksilla voi liittyä vain yhteen joukkueeseen. Mikäli olet aiempina vuosina osallistunut Kilometrikisaan, voit käyttää samoja tunnuksia tänä vuonna ja liittyä Kampparien joukkueeseen. Kirjaudu sisään. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia Kilometrikisaan, rekisteröidy täällä.

Joukkueen tiedot

 • Kisa: Kilometrikisa 2018
 • Joukkueen nimi: Kampparit
 • Osallistumiskoodi: Kampparitbandy72

Pyöräilykilometreiksi hyväksytään polkupyörän kaikilla eri lihasvoimin liikkuvilla sovelluksilla (tandem, nojapyörä, laatikkopyörä jne.) poljetut kilometrit ja minuutit sekä kickbikella eli potkupyörällä taitetut matkat. Sähköpyörällä ja sähköavusteisella pyörällä kuljettuja kilometrejä ei voi ilmoittaa Kampparien joukkuekisaan mukaan. Kilometrikisan kilometrit pitää polkea kisan hengen mukaisesti ulkona, esim. sisähallissa pyöräiltyjä kilometrejä ei hyväksytä. Tutustu Kilometrikisan sääntöihin.

Toivotaan runsasta osallistumista ja paljon kilometrejä kaikille!

Kamppareiden tavara-arpajaiset arvottu!

09.04.2018 | Etusivu, Yleinen

Kamppareiden perinteiset tavara-arpajaiset junioritoiminnan hyväksi on arvottu.

Voittoja saivat tällä kertaa:

 1. Jimmy Kuitunen, Fernandon lahjakortti
 2. Gas Sport KY, Graft huppari
 3. Kirsti Rouhiainen, Graft huppari
 4. Elias Tikanoja, pikeepaita
 5. Antti Eklund, pikeepaita
 6. Niko Kuitunen, pikeepaita
 7. J & R Laatikainen Ky, jääpallomaila
 8. Elias Säynäjoki, jääpallomaila
 9. Jarkko Tapio, tuotekassi
 10. Elias Tikanoja, tuotepaketti
 11. Jyrki Seppänen, puunkantoteline
 12. Jarmo Jäppinen, Lintupuu, Pauliina Rundgren
 13. S. Pöyry Ky, Lautaslahjasetti
 14. Anniina Laaksonen, Jääpallohistoriikki
 15. Raija Majanen, Jääpallohistoriikki
 16. Heli Eklund, Jääpallohistoriikki
 17. Jyrki Kuivisto, Jääpallohistoriikki
 18. Heikki Majanen, Jääpallohistoriikki
 19. Urpo Manninen, CCM-lippis
 20. Miia Herranen, CCM-lippis
 21. Simo Huotelin, CCM-lippis
 22. Seppo Jussila, tuotepalkinto
 23. J & R Laatikainen Ky, toiletlaukku
 24. J & R Laatikainen Ky, Kampparit kaulahuivi
 25. Kalle Lång, Kampparit kaulahuivi
 26. J & R Laatikainen Ky, Kampparit kaulahuivi
 27. Reino Rouhiainen, Kampparit kaulahuivi
 28. J & R Laatikainen, Kampparit kaulahuivi
 29. Elias Tikanoja, puinen astia
 30. Pasi Putkonen, puinen astia
 31. Mirja Kaltto, vieraskirja
 32. Etelä-Savon Paloturva Oy, tuoksukynttilät
 33. Elias Tikanoja, veitsi/haarukkasarja
 34. Kyllikki Hänninen, muistivärityskirja
 35. Etelä-Savon Paloturva Oy, muistivärityskirja
 36. Ovi ja Asennuspalvelu Ripa, muistivärityskirja
 37. Nelli Pursiainen, muistivärityskirja
 38. J & R Laatikainen Ky, muistivärityskirja
 39. Teemu Tontti, Pyyhe
 40. Merja Manninen, taulu
 41. J & R Laatikainen Ky, löylymittari
 42. Eero Turkia, Kampparisukat
 43. Hannu Korhonen, Kampparisukat
 44. Olli Kumela, Kampparisukat
 45. J & R Laatikainen Ky, Kampparisukat
 46. Etelä-Savon Paloturva Oy, Kampparisukat
 47. Janita Korhonen, Kampparisukat
 48. Etelä-Savon Paloturva Oy, Kampparisukat
 49. Elias Tikanoja, Kampparisukat
 50. J & R Laatikainen Ky, Kampparisukat
 51. Ulla Herranen, Kampparisukat

Palkinnot lunastetttavissa Kampparitoimistolta!

Onnittelut voittajille!

Kasperi Hirvonen siirtyy Ruotsin Motalaan

09.04.2018 | Bandyliiga

Kamppareita päättyneen kauden edustanut helsinkiläislähtöinen Kasperi Hirvonen siirtyy tulevalle kaudelle Ruotsin pääsarjassa paikkansa karsintojen kautta säilyttäneen IFK Motalan riveihin. ”Kassun” ja ruotsalaisseuran sopimus on mallia 1+1.

Kampparit olisi hyvin mielellään pitänyt mainion kauden Mustissa pelanneen Kassun pidempäänkin riveissään, mutta länsinaapurin kovatasoinen Elitserien kiinnostaa luonnollisesti urallaan eteenpäin pyrkiviä nuoria pelimiehiä kovasti.

Kamppariväki kiittää Kassua komeasta kaudesta ja sen hienoista hetkistä sekä toivottaa onnea ja menestystä jatkoon!

-LT-

Kamppareiden liigajoukkue muodostuu hyvää vauhtia

05.04.2018 | Bandyliiga

Mikkelin Kamppareilla on kasassa toistaiseksi 13 pelaajasopimusta tulevan kauden bandyliigajoukkueeseen.

Kamppareiden Bandyliigajoukkueessa jatkavat pelaamistaan ainakin Joni Maaranen, Sami Mikkola, Ville Hämäläinen, Mikko Pulkkinen, Henrik Honkanen, Iisakki Kaivola, Severi Noponen, Esko Liukkonen, Alpo Kaartinen, Jari Purovirta, Artem Shekhovtsov, Santeri Laitinen ja Vili Korhonen.

Lisää jatkosopimuksia Kampparit julkistaa mahdollisesti jo ensi viikolla.

Joukkueen runko säilymässä hyvin

Hyvä alku siihen nähden, ettei kauden päättymisestä ole kulunut kuin neljä viikkoa, kertoo Kampparien päävalmentajana jatkava Antero Levänen. Kaksi kolmasosaa joukkueesta on koossa. Viime kaudella meillä oli kolmen maalivahdin ja 17 kenttäpelaajan ryhmä. Nyt ideaalimäärä voisi olla 2–3 maalivahtia ja 18 kenttäpelaajaa.

— Tällä hetkellä tilanne on se, ettei kukaan ole lähtenyt meiltä pois. Jos viime vuoden paketti pysyy kasassa, emme tarvitse kuin yhden uuden pelaajan, laskeskelee Levänen.

Leväsellä on myös vahva luotto siihen, että ryhmällä menestyy ensi kaudellakin Bandyliigassa.

Ruotsin kentät kiinnostavat

Auki tilanne on käytännössä viiden kenttäpelaajan kanssa.
— Maalivahtiosastolla tilanne on se, että meillä on kolme tasavahvaa veskaria. Yritämme löytää parhaan mahdollisen ratkaisun heidän kanssa. Yhden maalivahdin kanssa jatkosta on käytännössä sovittu, sanoo Levänen.

Nimet jatkopapereista puuttuvat tällä erää vielä muun muassa Ruotsiin mieliviltä Kasperi Hirvoselta ja Kalle Lempiseltä.
— Jos he jäävät Suomeen, he pelaavat meillä, sanoo Levänen.

Joonas Janhusen ja Kimmo Huotelin kohdalla jatkosta ei vielä keskusteltu, mutta se ei tarkoita sitä, etteivätkö he voisi jatkaa Kamppareissa. Lähinnä kyse on siitä, miten pelaajat itse näkevät tilanteensa.

Mahdollisia paluumuuttajia tulossa?

Ulkopuoleltakin Kamppareihin on ollut vetoa.
— Pari entistä kasvattiamme on ollut kiinnostunut pelaamaan meillä. Toinen on erittäinkin kiinnostunut, kertoo Levänen.

Kesän harjoittelurinkiin Levänen nostaa todennäköisesti seuran omia junioreita.
— Kokoonnumme ensimmäisen kerran 10.4. ja treenit alkavat viikolla 16.

Joukkueen johtoryhmä säilyy suht’ ennallaan. Olli Manninen jatkaa toisena valmentajana ja Johannes Hyvärinen ja Aimo Hokkanen huoltajina. Lääkäri on Susanna Vanhanen ja Kamppareita pelimatkoilla kuljettaa Martti Manner. Fysioterapeutin ja hierojan tilanne on vielä avoin.

Teksti: Lauri Tikanoja

Lähteet: Antero Levänen ja Länsi-Savo

Jääpallokausi pakettiin perinteisellä palkintosateella!

05.04.2018 | Etusivu, Juniorit, Naiset, Yleinen

Mikkelin Kampparit juhli tänään hiljattain päättynyttä jääpallokautta perinteisillä, koko seuran yhteisillä kauden päättäjäisjuhlilla yhteistyökumppani- Länsi-Savon tiloissa.

Seuran harrastajamäärä kasvaa tasaisesti ja eri ikäluokissa tehty ahkera työ on kantanut hedelmää myös tuloksellisesti. Puheenjohtaja Emppu Tikanoja kiitteli seuraväkeä hyvin tehdystä työstä.

Kaikissa ikäluokissa kulunut kausi oli hieno. SM-sarjoissa oltiin mukana, kolmessa nuorimmassa ikäluokassa jopa kahdella joukkueella. Tuloksellisesti ennätyksellinen kausi tuotti edustusjoukkueen hopean, naisjoukkueen pronssin ja peräti kolmen ikäluokan (P11, P15 ja P17) suomenmestaruudet.

Päättäjäisissä palkitut:

Edustusjoukkue:

Paras pelaaja: Kimmo Huotelin

Tahtopelaaja: Santeri Laitinen

Työmyyrä: Kasperi Hirvonen

Suomi-sarjajoukkue:

Vuoden pelaaja: Jouni Lahtinen

Naiset:

Paras pelaaja: Riina Hirvonen

Taistelijan malja: Katja Ahonen

Kauden kehittynein pelaaja: Laura Sysivirta

P21, nuorten bandyliigajoukkue:

Paras pelaaja: Henrik Honkanen

Luottopelaaja: Vili Korhonen

Kauden kehittynein pelaaja: Severi Noponen

P17-nuoret:

Esimerkillinen pelaaja: Jere Kupiainen

Koko joukkue palkittiin suomenmestaruudesta

P15-nuoret (2003):

Joukkuepelaaja: Veeti Hölttä

Positiivinen pelaaja: Perttu Jokinen

Kauden kehittynein: Nestori Tuhkanen

P15-nuoret (2004)

Puolustuksen luottopelaaja: Iiro Juutilainen

Positiivinen pelaaja: Tytti Lempinen

Kauden kehittynein pelaaja: Vili Varis

P13-nuoret (2005):

Kauden kehittyjä: Rene Kukkonen

Ahkerin harjoittelija: Luukas Luoma

Varma suorittaja: Otto Tiitinen

P13-nuoret (2006)

Taistelija: Touko Tähtinen

Kehittynein pelaaja: Eemeli Krivetz

Paras pelaaja: Niilo Himanen

P11-nuoret – koko joukkue palkittiin

P10-joukkue – koko joukkue palkittiin

Jääpallokoulu – kaikki palkittiin

Kotan Kannu: Aapo Pulkkinen

Reilun pelin junioripelaaja: Juho Waris

Pekan Pytty: Aki Manninen

Joken Pytty: Lasse Korhonen

Vuoden Toimija: Keijo Heikkinen

Kampparit kiittää seuraväkeä, kannattajia ja yhteistyökumppaneita hienosta kaudesta. Tulevaan kauteen 2018-19 valmistautuminen on jo alkanut!

-LT-