Ilmoitustaulu

Tervetuloa Kampparit P11 (v. 2007 synt.) ilmoitustaululle

Jääpallokausi on startannut!

Harjoitukset Hänski kaudella pääsääntöisin maanantaisin klo 17.20, torstaisin klo 19 ja lauantaisin klo 11.30. Muutoksia kuitenkin tulee mm. otteluiden vuoksi, joista infotaan whatsup viesteillä.

 

Harjoitukset

VKO 4

ma 22.1 klo 17.00-18.10 jääharjoitus Hänski

ke 24.1 klo 16.30-18 jääharjoitus Hänski

la 27.1 klo SM osaturnaus Jyväskylä

 

Tärkeitä päivämääriä

Stella myyjäiset 5.12 klo 14 alkaen!!

Yhdessä enemmän -hanke

Yhdessä Enemmän talkoolaisille

Talkoot

Joukkueen kauden toiminta vaatii toki myös varoja, joten mikäli sinulla on tiedossa sponsoreita, talkoomahdollisuuksia tms, ota yhteyttä jojo Hannaan!

Muuta huomioitavaa

VEIKKAUKSEN PELIT: Uudistuneiden nettisivujen kautta pääset pelaamaan Veikkauksen pelejä. Tätä kautta pelaamalla tuet seuramme juniorityötä! Klikkaa alla olevaa Veikkauksen kuvaketta.

Jääharjoitusten varusteet: ristikkokypärä (jos hankinnassa on uusi, niin suosittelemme valkoista seuran värien mukaisesti), kaulasuoja, kyynärsuojat, jääpallohanskat, alasuojat, polvisuojat, luistimet ja maila. Muista myös juomapullo! Nimikoi lapsen kypärä (teippi, jossa nimi kypärän etuosassa), niin valmentajien helpompi toimia lasten kanssa.

Seuran vastuu harjoituksissa alkaa, kun valmentaja on koonnut joukkueen harjoitusten alussa. Ennen harjoituksia ja niiden jälkeen lapset ovat vanhempiensa vastuulla. Kovan pakkasen (yli 20 astetta) vuoksi peruttavista harjoituksista ilmoitetaan erikseen. Kovalla pakkasella harjoitukset tauotetaan ja huolehditaan siitä, että pysytään lämpimänä. Jokainen tekee kuitenkin päätöksen osallistumisesta itse.

Huomioi pysäköinti Hänskin ympäristössä ainoastaan sallituilla paikoilla.