Ilmoitustaulu

Tervetuloa P10 (2008-2010 synt.) kauden 2017-2018 ilmoitustaululle!

Harjoitukset

P10 harjoittelee huhtikuun ajan perjantaisin klo 17.30-18.30 Lähitapiola Areenalla. Harkkoihin mukaan lämmin lenkkivarustus, jääpallo- ja sählymaila, jääpallohanskat ja suojalasit.

 

Harjoitusajat ilmoitetaan joukkueen vanhempien Watsapp-ryhmässä. Mahdollisista muutoksista ilmoitellaan aina erikseen. Toiveena että pelaajat ovat valmiita harjoituksiin 15 min ennen harjoitusten aloitus aikaa, kokoontuminen pukukopissa. Vanhemmilta toivomme apuja laitojen laitossa.

 

Käykää tekemässä ilmoittautuminen Kamppareiden nettisivujen kautta, uudet sekä vanhat pelaajat > Ilmoittautuminen

Veikkauksen pelit

Uudistuneiden nettisivujen kautta pääset pelaamaan Veikkauksen pelejä. Tätä kautta pelaamalla tuet seuramme juniorityötä. Klikkaa alla olevaa Veikkauksen kuvaketta.

Yhdessä enemmän -hanke

Talkoot

Joukkueen kauden toiminta vaatii toki myös varoja, joten mikäli sinulla on tiedossa sponsoreita, talkoomahdollisuuksia tms, ota yhteyttä jojoihin!

Muuta huomioitavaa

Hänskissä teroituskopin seinällä on tussitaulu, josta näkee, mikä koppi on varattu joukkueella varusteiden vaihtamista varten!

Jääharjoitusten varusteet: ristikkokypärä (jos hankinnassa on uusi, niin suosittelemme valkoista seuran värien mukaisesti), kaulasuoja, kyynärsuojat, jääpallohanskat, alasuojat, polvisuojat, luistimet ja maila. Muista myös juomapullo! Nimikoi lapsen kypärä (teippi, jossa nimi kypärän etuosassa), niin valmentajien helpompi toimia lasten kanssa.

Seuran vastuu harjoituksissa alkaa, kun valmentaja on koonnut joukkueen harjoitusten alussa. Ennen harjoituksia ja niiden jälkeen lapset ovat vanhempiensa vastuulla. Kovan pakkasen (yli 20 astetta) vuoksi peruttavista harjoituksista ilmoitetaan erikseen. Kovalla pakkasella harjoitukset tauotetaan ja huolehditaan siitä, että pysytään lämpimänä. Jokainen tekee kuitenkin päätöksen osallistumisesta itse.

Huomioi pysäköinti Hänskin ympäristössä ainoastaan sallituilla paikoilla.