Ilmoitustaulu

Tervetuloa P10 (2010-2011 synt.) kauden 2019-2020 ilmoitustaululle!

Seuraavat harjoitukset:

Su 15.9 klo 13.00-14.00 jääharjoitus, harjoitushalli

Ti 17.9 klo 17.00-18.30 Lähi-Tapiola Areena(Kalevankangas)

Su 22.9 klo 12.00-13.00 jääharjoitus, harjoitushalli

Uudet- ja vanhat pelaajat, käykää tekemässä ilmoittautuminen Kamppareiden nettisivujen kautta > Ilmoittautuminen

Jokainen on velvollinen hankkimaan itse lisenssin Jääpalloliitto lisenssin osto ja huolehtimaan että pelaajalla on voimassa riittävä vakuutus.

Muuta huomioitavaa

Hänskissä teroituskopin seinällä on tussitaulu, josta näkee, mikä koppi on varattu joukkueella varusteiden vaihtamista varten!

Jääharjoitusten varusteet: ristikkokypärä (jos hankinnassa on uusi, niin suosittelemme valkoista seuran värien mukaisesti), kaulasuoja, kyynärsuojat, jääpallohanskat, alasuojat, polvisuojat, luistimet ja maila. Muista myös juomapullo! Nimikoi lapsen kypärä (teippi, jossa nimi kypärän etuosassa), niin valmentajien helpompi toimia lasten kanssa.

Seuran vastuu harjoituksissa alkaa, kun valmentaja on koonnut joukkueen harjoitusten alussa. Ennen harjoituksia ja niiden jälkeen lapset ovat vanhempiensa vastuulla. Kovan pakkasen (yli 20 astetta) vuoksi peruttavista harjoituksista ilmoitetaan erikseen. Kovalla pakkasella harjoitukset tauotetaan ja huolehditaan siitä, että pysytään lämpimänä. Jokainen tekee kuitenkin päätöksen osallistumisesta itse.

Huomioi pysäköinti Hänskin ympäristössä ainoastaan sallituilla paikoilla.