Kausi-info

Jääpallokoulu kaudella 2017-2018

Kamppareiden jääpallokoulu koostuu 2010- ja sen jälkeen syntyneistä tytöistä ja pojista. Alaikärajaa ei ole. 2010-syntyneet voivat taitojen kehittyessä siirtyä myös seuran P10-joukkueeseen.

  • Jääpallokoulun vakiovuoro on Hänskissä tiistaisin 17.45-18.45 (jäälle voi mennä jo 17.30). Lisäksi lauantaisin on vuoro, jonka ajankohta vaihtelee. Lauantain vuoro on pääasiallisesti vapaaluisteluvuoro eli silloin ei ole aina ohjausta, jäälle voi mennä lapsi-aikuinen/ perheluistelu-periaatteella. Toki myös tiistain vuorolle voi aikuinen tulla jäälle mukaan, mutta kaikilla jäällä olevilla on kypäräpakko (seuran periaatte). Harjoituksista tiedotetaan tarkemmin ilmoitustaulu-sivulla.
  • Varustuksena jäävuoroilla luistimet ja kypärä, jossa on mielellään kasvosuojus ja lisävarustuksena polvisuojat (voivat olla vaikka rullaluisteluun tarkoitetut suojat). Jokainen jääpallokoululainen saa Kamppareilta oman mailan.
  • Jääpallokoulu maksaa koko kauden ajalta 20 € (seuran jäsenmaksu). Tämä osallistumismaksu sisältää vakuutuksen ja mailan. Maksu tulee suorittaa seuran tilille FI64 5271 0420 0569 06. Laittakaa viestikenttään pelaajan nimi ja JPK 2017-2018. Jäsenkortit jaetaan harjoituksissa.

Mailat ja jääajat jääpallokoululle sponsoroi Rakennusliike OLA Oy

  • Ilmoittautuminen jääpallokouluun tapahtuu nettisivujen kautta kohdasta ”ILMOITTAUTUMINEN”. Ilmoittautumisen voi tehdä myös muutaman kokeilukerran jälkeen. Huomioithan, että vakuutuksen voimaantulon ehtona on ilmoittautumislomakkeen (tarvitaan täydellinen sotu) täyttäminen.

Jääpallokoulun toimintaan mahtuu ja ehtii mukaan missä vaiheessa kautta tahansa, joten tervetuloa kokeilemaan ja innostumaan!

Ohjaajat

Joni Maaranen, p. 040 566 8189