Joukkueet

Mikkelin Kampparit on perinteikäs ja menestynyt junioritoimintaan ja edustusjoukkueeseen vahvasti panostava jääpallon erikoisseura. Seuran kotikenttä sijaitsee Mikkelin Hänskissä (www.mikkeli.fi/palvelut/hanninkentta). Kamppareilla on joukkueet Bandyliigassa (miesten edustusjoukkue), kaikissa poikien ikäluokkasarjoissa (osassa kaksi joukkuetta) sekä Suomi-sarjassa.

Kamppareissa pelaa kaudella 2017-2018 noin 150 junioripelaajaa, joiden ikäjakauma on 2-20 vuotta. Lisenssien määrässä laskettuna Kampparit on yksi Suomen suurimmista ja aktiivisimmista jääpalloseuroista. Kampparit järjestää vuosittain perinteisen koululaisjääpalloturnauksen.

Jääpallo on yksi Etelä-Savon Urheiluakatemian lajeista. Jääpalloakatemiassa on 18 Kampparien junioripelaajaa.

Jääpallon aloittaminen

Jääpallon yleisin aloittamisajankohta on jääpallokoulu ennen varsinaisia ikäluokkajoukkueita sekä P9- ja P10-joukkueet. Aloittamisikä on nuorentunut viime vuosina. Mukaan voi tulla myös vanhemmatkin pelaajat, vaikka varsinaista jääpallotaustaa ei olisikaan. Esimerkiksi jääkiekko ja salibandy antavat hyvän pohjan jääpallon pelaamiselle.

Jääpallo on helppo ja edullinen harrastus aloittaa ja kaikki lajista kiinnostuneet ovatkin tervetulleita kokeilemaan pelaamista Kamppareissa. Esimerkiksi jääpallokoulu maksaa 20 €/kausi ja P9-ikäiselle kausi maksaa 50 € sisältäen jäsenmaksun, mailan ja vakuutuksen.

Jääpallo on hyvä ja raikas ulkoilmaharrastus. Innokkailla on hyvät mahdollisuudet edetä aina omaan edustusjoukkueeseen asti, mutta jokainen asettaa toki pelaajapolulleen omat tavoitteensa. Nuorimmmat harjoittelevat 1-2 kertaa/viikko, P13 2-3 kertaa ja sitä vanhemmat juniorijoukkuee 3-5 kertaa viikossa. P11 ja sitä vanhempien juniorijoukkueiden toiminta on lähes ympärivuotista.

Uudet pelaajat ja jäsenet ovat tervetulleita Kampparien junioritoimintaan!

Junioripäällikkö Kimmo Huotelin, p. 044 0176333

Mikkelin Kampparien viestintäkanavat

www.kampparit.fi
www.facebook.com/kampparit
www.twitter.com/kampparit
www.instagram.com/kampparit

Junioritoiminta
www.kampparit.fi/juniorit
www.facebook.com/kampparit.juniorit
www.instagram.com/kampparit_p21
www.instagram.com/kampparit_p17
www.instagram.com/kampparit_p15_musta
www.instagram.com/kampparit_p15_valkoinen
www.instagram.com/kampparit_p13_musta
www.instagram.com/kampparit_p11_p13valk

Jääpallokirppis Facebookissa

Facebookin Kampparit jääpallokirppiksellä voit laittaa myyntiin esimerkiksi pieneksi jääneet tai muuten ylimääräiset jääpallovarusteet. Voit tehdä myös ostetaan, annetaan tai vaihdetaan ilmoituksen. www.bit.ly/Kampparit_bandykirppis